www.elllobregat.com
Manifestació de l'Assemblea en contra del PDU al barri de Bellvitge
Ampliar
Manifestació de l'Assemblea en contra del PDU al barri de Bellvitge (Foto: Arxiu)

L’oposició ciutadana al PDU de la Granvia de L’Hospitalet reclama tenir veu

miércoles 06 de julio de 2016, 10:17h

L’Assamblea No Més Blocs – Salvem L’Hospitalet es manifesta aquesta tarda a les portes del Consorci de la reforma de la Granvia, al carrer Ciències, 69, de L'Hospitalet, just una hora abans de la reunió entre la conselleria els partits polítics

Tal i com va avançar El Llobregat recentment, hi haurà un nou PDU (Pla Director Urbanístic) pel que fa la segona fase de remodelació de la Granvia i, per tant, un nou procés d’exposició pública. “Hi ha hagut canvis substancials” en el Pla, reconeixia el subdirector general de Planificació Territorial i Paisatge, Josep Armengol, a aquesta capçalera. Molt a veure té, en aquest sentit, l’oposició ciutadana creixent al voltant d’aquest projecte on Can Trabal és una de les grans qüestions de debat i d’enfrontament.

Punt i a part, doncs, en aquest procés que té pinta d’allargar-se encara mesos. S’obre una segona etapa on, això sí, política i societat civil continuen anant en paral·lel i no de la mà. És per aquest motiu què l’Assemblea No Més Blocs – Salvem L’Hospitalet es manifestarà avui, a les 18 hores, a les portes de la seu del Consorci de la Reforma de la Granvia, al carrer Ciències, 69, de L'Hospitalet, per oferir la seva veu al respecte, una veu que no tindrà a la reunió que, a les 19 hores, està prevista entre la conselleria i els partits polítics.

Amb aquesta protesta, segons un comunicat de l’entitat, volen posar de manifest el seu rebuig a una reunió on només s’han convocat a partits polítics: “La nostra Assemblea no ha estat convidada ni tinguda en compte en aquesta ni en cap altra reunió tot i haver demanat directament l’assistència tant a l’Ajuntament com al Departament de Territori i Sostenibilitat, per escrit, sense que pel moment tinguem cap resposta”.

D’altra banda, No Més Blocs – Salvem L’Hospitalet critica “l’opacitat del procés i la falta d’interlocució entre les persones afectades e interessades (veïns) i els que han desenvolupat i decidit el projecte, sense que existeixi la possibilitat de participació real en el procés abans de l’aprovació inicial del PDU”.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (3)    No(0)

+
0 comentarios