www.elllobregat.com
Els artesans distingits
Ampliar

Els artesans distingits

jueves 07 de julio de 2016, 03:16h
III Premi Nacional d’Artesania: Josep Maria Pascual Arnella, mestre artesà cartoner de Castellar del Vallès, per continuar l’empresa familiar i convertir-la en un referent en el món del cartó artesà mitjançant un procés i materials innovadors, ecològics i fets a Catalunya, i per facilitar el desenvolupament del sector cartoner català al compartir els coneixements adquirits gràcies a la seva recerca i experiència.
III Premi a la millor Marca Artesana: Xènia Garcia Bas, per la seva marca Bas, que ha bastit amb uns valors artesans sòlids i coherents, i que converteixen els seus productes en artesania útil, de qualitat i contemporània.

III Premi Prestigia: Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, per apostar amb decisió per un ofici artesà històricament vinculat al seu territori, la comarca de l’Anoia, i ser escola de referència en l’àmbit del cuir; per promoure, divulgar i potenciar el disseny de qualitat en cuir i aplicar tècniques artesanals en el seu tractament, de manera que doten de valor afegit objectes funcionals i contemporanis; i per connectar l’activitat docent amb el món empresarial.

III Premi Restaura: URCOTEX, SL, per la magnitud de les obres executades i el seu alt valor patrimonial i per incloure sempre artesans en els projectes.

III Premi Impulsa: Associació MARESMON, per fer viable la integració de persones en risc d’exclusió social mitjançant un projecte de formació, participació i inserció laboral que es nodreix de valor artesans, socials i ambientals, que ha culminat amb la comercialització dels productes resultants.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios