www.elllobregat.com
Els nous reptes del programa Juga Verd Play
Ampliar

Els nous reptes del programa Juga Verd Play

El Consell Esportiu del Baix Llobregat exposa a Gerard Figueras els objectius de futur d’aquest projecte d’educació en valors

jueves 07 de julio de 2016, 04:37h
El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) va presentar fa uns dies al secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, els resultats del desenvolupament del programa Juga Verd Play i els eixos de futur d’aquesta iniciativa per educar en valors a través de l’esport tots els col•lectius implicats en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

El president del CEBLLOB, Salvador Valls, acompanyat de la vicepresidenta Montserrat Zamora i la gerent Eva Calbó, va agrair la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport en el Juga Verd Play i li va anunciar la voluntat d’expandir-lo fora del territori català i estatal. L’entitat va cloure una nova temporada del programa amb un acte de reconeixement a Viladecans que va distingir els equips, entitats i agents més destacats del programa, i va reunir 1.400 persones, entre guardonats i assistents.

D’altra banda, l’entitat també prepara una adaptació del manual “Educa Verd Play. Situacions per a l’aprenentatge de valors a l’educació física”, un conjunt de recursos adreçat al professorat d’educació física de Primària i Secundària amb la finalitat de transmetre els valors de la pràctica esportiva a l’escola, per tal que sigui d’utilitat també a tècnics, entrenadors i directors esportius.

Finalment, Gerard Figueras va aplaudir que el CEBLLOB presenti una sol•licitud en la nova convocatòria d’ajuts del programa Erasmus+ Sport, el programa comunitari d’educació, formació, joventut i esport que pretén augmentar les capacitats i l’ocupabilitat dels alumnes, així com modernitzar l’educació, la formació i el treball juvenil. L’entitat s’hi presentarà amb el programa Juga Verd Play per tal d’optar a ajuts econòmics de la Comissió Europea en el marc d’aquest programa. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios