www.elllobregat.com
L’ètica en l’esport, a debat al Fòrum Crans Montana
Ampliar

L’ètica en l’esport, a debat al Fòrum Crans Montana

jueves 07 de julio de 2016, 04:39h
El secretari general de l’Esport intervé a Viena en la sessió anual d’aquesta prestigiosa organització internacional

El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, acompanyat del delegat del Govern a Àustria, Adam Casals, va participar com a ponent al Fòrum Crans Montana, celebrat a Viena. Gerard Figueras va fer una intervenció en la sessió plenària ‘Esport, Governança i Ètica’, on va exposar la situació de l’esport a Catalunya i els avantatges de la pràctica esportiva com a eina de cohesió social.

Fundat el 1986 a Suïssa sota la presidència de Jean-Paul Carteron, el Fòrum Crans Montana és una organització no governamental que té com a objectiu fomentar la cooperació internacional, el diàleg, el creixement, l’estabilitat, la pau i la seguretat al món. En la seva 27a edició van tornar a triar la capital austríaca per parlar de temes com l’ètica en l’esport, la seguretat energètica, les energies renovables o la immigració.

La sessió plenària va tenir lloc al Niederösterreich Palace de Viena i va comptar amb les intervencions de la directora del Comitè d’Ètica, Joventut i Esport de la UNESCO, Angela Melo; el president de l’Associació de les Federacions Olímpiques dels Esports d’Estiu, Francesco Rocco; el secretari general del Tribunal d’Arbitratge de l’Esport, Matthieu Reeb; el president de l’Organització Internacional de les Agències Antidopatge Nacionals, Jorge Leyva, i la ponència de Gerard Figueras. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios