www.elllobregat.com
El Llobregat a La Vanguardia
Ampliar

El Llobregat a La Vanguardia

El Llobregat i el diari líder de Catalunya tanquen un acord de distribució que representa un nou salt de qualitat de la publicació | L’edició impresa es distribuirà encartada amb La Vanguardia el primer divendres de cada mes tant per quioscos com per subscriptors | La capçalera és la publicació comarcal de referència, segons una enquesta feta a 50 professionals de la comunicació

La publicació comarcal El Llobregat ha arribat a un acord de distribució amb el diari líder de Catalunya La Vanguardia en el que representa un nou salt qualitatiu d’aquesta capçalera com a mitjà de referència del Baix Llobregat i L’Hospitalet. D’aquesta manera, l’edició impresa de El Llobregat es distribuirà entre les pàgines del diari del Grupo Godó, en concret, el primer divendres de cada mes. Així, doncs, el 2 de setembre serà l’estrena d’aquesta nova etapa gràcies a un acord que inclou els diferents punts de venta de La Vanguardia al Baix Llobregat i L’Hospitalet (quioscos, llibreries i altres) i també el servei de subscripcions. Si vostè rep a diari La Vanguardia a casa seva o al despatx, el primer divendres del mes rebrà també El Llobregat com a “magazine” informatiu del Baix Llobregat i L’Hospitalet.


D’altra banda, El Llobregat mantindrà la seva distribució pròpia tant als establiments Caprabo, com pels principals eixos comercials de les grans ciutats del territori i altres punts d’interès, així com el servei d’enviament directe des d’impremta, el qual supera el miler d’exemplars. D’aquesta manera, el nou camí que El Llobregat i La Vanguardia enceten de la mà suposa una aposta per sumar i créixer en favor del periodisme de proximitat.

Un any ple de bones notícies
El nou acord de distribució amb La Vanguardia no fa més que reforçar l’optimisme i les ganes de fer periodisme d’aquesta capçalera local i comarcal. Després d’una aposta decidida pel reporterisme i pels continguts en profunditat, després de la remodelació del disseny i format de la revista, de l’equilibri entre l’actualitat del diari digital www.elllobregat.com i la reposada edició impresa, aquest 2016 ha estat un any ple de bones notícies.


L’Associació Espanyola d’Editors de Publicacions Periòdiques (AEEPP) ens va escollir, al març, com la millor publicació gratuïta d’Espanya, guardó que es va entregar a la seu de la Comunitat de Madrid en un acte presidit per la seva presidenta, Cristina Cifuentes. I és que, l’AEEPP, presidida per Arsenio Escolar, actual director del gratuït espanyol de referència, “20 minutos”, és l’entitat més àmplia i representativa del sector editorial, dons aplega a més d’un centenar de grups editorials i amb ells a quasi un miler de capçaleres de tot tipus, àmbits i formats.

De fet, hem sigut la única capçalera que s’edita a Catalunya guardonada. L’interès com a publicació comarcal que vam generar s’ha concretat, recentment, amb la nostra incorporació a la Junta Directiva de l’AEEPP de la mà d’Escolar, que ha renovat la presidència de l’entitat. Novament, doncs, podrem representar el territori i els interessos del periodisme de proximitat en aquest àmbit associatiu estatal.


El Llobregat va celebrar a l’abril el seu desè aniversari amb la gran festa dels Premis El Llobregat que, enguany, arribaven a la seva segona edició convertits ja en un gran mirall del Baix Llobregat i L’Hospitalet. Amb més de dos cents convidats assistents a Can Massallera de Sant Boi, els premis van comptar amb una notable representació política de tots els nivells administratius: des dels alcaldes més importants del Baix Llobregat, regidors d’equips de govern i d’oposició, a representants de les institucions supramunicipals (Diputació de Barcelona i Àrea Metropolitana), fins a la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs; l’ex president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla; o el subdelegat del Govern d’Espanya a Catalunya, Emilio Ablanedo.


Als premis també es van donar cita gran part dels actors més destacats de la societat comarcal: representants culturals, del tercer sector, patronals, sindicats o cossos policials van estar present a la gala dels Premis El Llobregat.

De referència
Per aquestes qüestions, però, sobretot, per la feina diària de El Llobregat, la capçalera és ja considerada com la publicació comarcal de referència, segons una comunicació presentada al recent Congrés “El Baix a Debat”, a partir d’una enquesta realitzada per Jordi Fortuny entre 50 professionals de la comunicació d’empreses i institucions del Baix Llobregat i L’Hospitalet.


És, en aquest sentit, un orgull correspondre als nostres lectors amb aquest nou salt de qualitat que ens permet La Vanguardia i que enceta la nostra segona dècada com a publicació. Al servei del territori i de la seva societat. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (4)    No(1)

+
0 comentarios