www.elllobregat.com
Sant Boi, seu de dues competicions poliesportives europees

Sant Boi, seu de dues competicions poliesportives europees

lunes 25 de julio de 2016, 17:21h

La ciutat baixllobregatina acollirà, en només déu dies, els campionats europeus juvenils de pentatló modern i softbol

No és la primera vegada que fem menció de la importància del Baix Llobregat i L’Hospitalet des del punt de vista poliesportiu. El Prat compta amb les instal·lacions de pàdel més grans de Catalunya; Sant Esteve Sesrovires acaba de celebrar el seu tradicional Torneig Internacional d’Handbol; Castelldefels serà, de fet, seu de rem i piragüisme als Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 per les excel·lents instal·lacions del Canal Olímpic de Catalunya; i Sant Boi és la ciutat bressol del beisbol i el rugbi, entre d’altres, perquè cal no oblidar, per exemple, la gran afició al ciclisme que hi ha a la ciutat.

Dit això, Sant Boi i el territori reforcen un cop més la seva importància en el món poliesportiu amb dues cites internacionals que tindran com a seu la ciutat baixllobregatina. Sant Boi acollirà, en només déu dies, els campionats europeus juvenils de pentatló modern i softbol, pels quals passaran un total de 400 esportistes.

D’una banda, el primer en arribar serà el campionat europeu de Pentatló que comptarà amb 120 protagonistes de 21 països diferents. El pentatló, que consisteix en la pràctica de cinc disciplines –esgrima, natació, tir, cros i equitació-, arribarà a la ciutat del 27 al 31 de juliol. En concret, les principals proves es realitzaran a l’Estadi Municipal de Futbol Baptista Milà, mentre que les reunions tècniques es faran a l’Hotel Frontier i les proves d’esgrima i natació a la Blume d’Esplugues de Llobregat. En aquest cas, la selecció espanyola competirà amb sis esportistes catalans i una esportista de Galícia.

D’altra banda, el Campionat d’Europa de Softbol Femení Juvenil tindrà lloc de l’1 al 6 d’agost i comptarà amb 300 esportistes procedents de 12 països diferents. En aquest cas, els partits es jugaran a l’Estadi Municipal de Beisbol i Softbol de Sant Boi, a més de Can Torelló de Gavà.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios