www.elllobregat.com

El Servei de Mediació Comunitària rep un reconeixement a la seva tasca

domingo 14 de agosto de 2016, 12:04h
El Comitè Organitzador el I Congrés Internacional de Mediació, Arbitratge i Compliance, que tindrà lloc el setembre a Galícia, destaca la contribució del servei a la pau social i al benestar de les famílies

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha estat distingit amb una menció d’honor pel Comitè Organitzador del I Congrés Internacional de Mediació, Arbitratge i Compliance (CIMAC 2016), que tindrà lloc el setembre a Galícia.

L’organització del Congrés vol destacar així la contribució de l’Ajuntament de la ciutat “a la pau i a la concòrdia entre societats multiculturals” i perquè “ha demostrat la utilitat de la mediació en contextos veïnals complexos, atesa l’alta densitat poblacional i la diversitat cultural”. Segons els organitzadors, el Servei de Mediació Comunitària de L’Hospitalet té un impacte positiu en la promoció de la pau social i el benestar de les famílies.

Entre els reconeixements que s’atorgaran durant el Congrés, la menció que rebrà L’Hospitalet serà l’única destinada a un ajuntament.

El I Congrés Internacional de Mediació, Arbitratge i Compliance es farà del 8 al 10 de setembre a Vilagarcía de Arousa, a Pontevedra, amb l’objectiu d’intercanviar experiències en relació a la solució de conflictes.

El Servei de Mediació Comunitària de L’Hospitalet es va crear l’any 2006 amb la finalitat de gestionar les dificultats de convivència atesa la creixent diversitat de la ciutat pel fenomen migratori, tot i que ben aviat es va posar de manifest que era una eina polivalent, que podia donar resposta a tot tipus de conflictes, sense relació amb l’origen de les persones.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios