www.elllobregat.com
El CBS Sant Boi, campió de la Copa del Rei de Beisbol per segon any consecutiu
Ampliar

El CBS Sant Boi, campió de la Copa del Rei de Beisbol per segon any consecutiu

martes 16 de agosto de 2016, 10:31h

Els santboians han guanyat novament el campionat gràcies a la única carrera de Jesús Golindano contra el Marlins de Tenerife

Més enllà de les Olimpiades, principal mirall del món poliesportiu, les bones notícies ens arriben al territori des del CBS Sant Boi, que afortunadament nos ens té quatre anys esperant. El club de beisbol santboià s’ha proclamat campió de la Copa del Rei per segon any consecutiu després de vèncer 0-1, novament, al Marlins de Tenerife.

La història es repeteix, a més, amb Ruben ‘Roco’ Fente com a protagonista, ja que ha estat el batejador que ha permès la única carrera del partit, de Jesús Golindano. La volta completa ha estat al 7è ‘inning’ després de dos ‘left fields’ (batejades al costat esquerre del camp sense aconseguir ‘Home Run’) de Golindano i Jonathan Linares, que els ha col·locat a la primera i tercera base. Amb Golindano a una base, un ‘fly’ de Ruben Fente ha permès a l’equip santboià sumar la carrera de la victòria.

Cal esmentar, d’altra banda, la bona actuació novament d’Eric Izquierdo, com a pitcher del partit que ha deixat el marcador del Marlins de Tenerife a zero. De fet, el jugador del CBS de Sant Boi ha estat escollit el MVP de la Copa del Rei 2016.

El CBS de Sant Boi repeteix, doncs, com a rei de copes tant en masculí com en femení, recordem, després que les noies es proclamessin campiones de la Copa de la Reina per quart any consecutiu al mes de juliol.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios