www.elllobregat.com
Un incendi crema la fàbrica de pistoles d’aire comprimit Gamo de Sant Boi
Ampliar

Un incendi crema la fàbrica de pistoles d’aire comprimit Gamo de Sant Boi

jueves 25 de agosto de 2016, 16:46h

El foc, que ja ha estat controlat, ha afectat a una nau de mil metres quadrats

Fins a setze dotacions de Bombers de la Generalitat s’han necessitat per controlar el foc de la fàbrica de pistoles d’aire comprimit de la firma Gamo, ubicada al polígon Fonollar de Sant Boi. L’incendi, produït avui a les 11:05 del matí, ha acabat afectant als mil metres quadrats d’una nau on s’ubica la planta de producció i el magatzem de matèries primeres que utilitzen per a la fabricació de les armes. De fet, tot i controlar al cap d’una hora el foc, els Bombers han hagut de fer tasques a l’exterior on hi havia diferents punts calents.

Les flames han cremat també, segons fonts oficials, un dipòsit de gasoil i la zona de vestidors de l’empresa. La resta d’instal·lacions de l’empresa no ha quedat afectada (una segona nau destinada a tasques administratives i el passadís prefabricat que connecta ambdues). En aquest sentit, tampoc s’ha de lamentar cap persona ferida. Cal matisar, a més, que no hi havia cap material explosiu en el recinte.

De moment, es desconeixen les causes de l’incendi en una setmana on han coincidit dos importants focs a companyies, aquest de Sant Boi i un a una papereria de El Prat, on es van haver d’evacuar durant hores unes 60 persones deixant set atencions mèdiques per inhalació de fum.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios