www.elllobregat.com
Mor Martí Bolló, juvenil de 16 anys del Molins de Rei CF per una trombosi a l’entrenament

Mor Martí Bolló, juvenil de 16 anys del Molins de Rei CF per una trombosi a l’entrenament

viernes 16 de septiembre de 2016, 19:46h

El club es queixa que l’ambulància va trigar una hora en arribar per assistir al jove jugador molinenc, el qual ja patia problemes a l’artèria aorta per un accident de trànsit

L’esport baixllobregatí es vesteix de dol després de la trista notícia que acabem de saber a través del digital local Viu Molins de Rei. Martí Bolló, jugador juvenil del Molins de Rei CF, ha mort a la edat de 16 anys després de patir una trombosi durant l’entrenament.

Segons fonts del club al digital local, Bolló es va començar a marejar i a no sentir les cames durant la sessió preparatòria del passat dimecres. El club va avisar immediatament de l’incident tal i com marca el protocol de la Federació Catalana de Futbol. En aquest sentit, de fet, el club assegura que l’ambulància va trigar una hora en arribar. Finalment, Bolló va ser traslladat al centre mèdic en estat crític, on moria de matinada.

Segons el Club, Bolló havia patit un accident de trànsit que l’havia danyat l’artèria aorta. De fet, li van haver de posar una pròtesi. Després de la recuperació, ara, el jove jugador tornava a practicar esport. Jugador del Juvenil B, portava 10 temporades al club; quasi tota la vida. L’entitat ha cancel·lat totes les seves activitats al Municipal fins el proper dilluns, a més dels partits amistosos del cap de setmana.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(1)

+
1 comentarios