www.elllobregat.com
L’incendi d’Esplugues deixa més de deu hectàrees cremades a Collserola
Ampliar

L’incendi d’Esplugues deixa més de deu hectàrees cremades a Collserola

martes 27 de septiembre de 2016, 09:35h

El foc es va declarar a primera hora de la tarda i es va controlar a les 19:14 hores

Quasi quatre hores han necessitat els Bombers de la Generalitat per controlar l’incendi, d’ahir a la tarda, al Parc Natural de Collserola. Es tracta del segon incendi en només una setmana a la muntanya barcelonesa que, en aquest cas, va cremar al terme municipal d’Esplugues de Llobregat.

Finalment, més de 10,17 hectàrees de pi i matoll, segons les dades facilitades pel cos d’Agents Rurals, ha estat el balanç d’un incendi que ha aixecat el descontent de tothom.

L’incendi va començar a la zona de Sant Pere Màrtir i es va haver d’evacuar, segons Mossos, un club de tennis de la zona. En aquest sentit, un canvi de rumb del foc i les tasques dels equips de Bombers van permetre allunyar l’incendi de les zones urbanitzades.

El dispositiu ha estat format, a més dels Bombers de la Generalitat, pels Bombers de Barcelona, el cos d’Agents Rurals, els Mossos d’Esquadra, les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) del Baix Llobregat, la Guàrdia Urbana de Barcelona, efectius de la Policia Local i el Sistema d’Emergències Mèdiques, entre d’altres.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios