www.elllobregat.com
La Unió Esportiva Santboiana celebra el Torneig Femení de Clubs de rugby per la igualtat de gènere
Ampliar

La Unió Esportiva Santboiana celebra el Torneig Femení de Clubs de rugby per la igualtat de gènere

miércoles 28 de septiembre de 2016, 09:44h

Dotze clubs de rugby femenins es donen cita aquest dissabte 1 d’octubre a l’Estadi Baldiri Aleu

Si el món poliesportiu té una lluita important per fer-se un espai entre l’hegemonia del futbol, la categoria femenina té malauradament una pendent afegida per aquest objectiu. Per donar visibilitat i reivindicar la igualtat de gènere a l’esport, la Unió Esportiva Santboiana celebra aquest cap de setmana el Torneig Femení de Clubs Jeep Seven’s de Rugby català.

Dotze clubs amb equips femenins de rugby participaran al llarg de tota la jornada de dissabte, 1 d’octubre, des de les 10 hores fins les 20 h. del vespre. La competició tindrà lloc a les instal·lacions del club santboià, a l’Estadi Baldiri Aleu, on també es celebrarà la final del torneig al voltant de les 18:30 hores.

L’entitat esportiva, de referència al territori i a nivell nacional, comptarà amb la presència municipal de l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; de la tinenta d’alcaldia d’Igualtat, Laura Solís; i de la regidora d’Esports, Mª Antonia Barragan. A més, més enllà de la importància esportiva, la competició té una doble importància social, donat que tots els fons que es recullin aniran a parar a la Botiga d’Aliments Solidaris de Sant Boi.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios