www.elllobregat.com
Castelldefels organitza la tercera edició dels ‘Estels per la Pau’
Ampliar

Castelldefels organitza la tercera edició dels ‘Estels per la Pau’

miércoles 28 de septiembre de 2016, 10:14h

La platja de la ciutat baixllobregatina serà l’espai de nombroses activitats lúdiques i educatives que acabaran amb l’enlairament de centenars d’estels

Farà ja 30 anys que cada segon diumenge d’octubre es celebra el ‘Dia Internacional Estels per la Pau’ que, enguany, tornarà a disposar de la seva festa gran de Catalunya a Castelldefels. Serà, òbviament, el 9 d’octubre, a la platja de la ciutat baixllobregatina on s’organitzarà la que serà ja la tercera edició dels ‘Estels per la Pau’.

Es tracta d’una jornada de sensibilització, participació ciutadana i denúncia social que esdevé en un espai de solidaritat i reclam de pau al món a través d’un conjunt d’activitats artístiques, educatives i d’entreteniment.

L’esdeveniment, que està recolzat per Nacions Unides i la Unesco a nivell mundial, comptarà, doncs, per tercer any consecutiu, amb la seva cita a Catalunya de la mà de la Fundació Comparte, que habilita fins a 500 metres quadrats de platja.

La previsió és superar la passada edició, que va aplegar a 1.500 persones i es van fer volar més de 500 estels, la majoria elaborats pels més petits, els principals protagonistes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios