www.elllobregat.com
BMP celebrarà el seu 20è aniversari exhibint el dinamisme de la recuperació del sector

BMP celebrarà el seu 20è aniversari exhibint el dinamisme de la recuperació del sector

jueves 06 de octubre de 2016, 07:19h
El Saló Immobiliari Internacional Barcelona Meeting Point (BMP), organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, celebrarà del 19 al 23 d’octubre la seva 20ª edició. BMP 2016 tornarà a aplegar a tot el sector immobiliari internacional exhibint el dinamisme de la recuperació del sector. El Saló, en la seva part dedicada al Públic, oferirà molta activitat vinculada als lloguers i a la promoció d’habitatge assequible, mentre que els fons d’inversió internacionals tornaran a centrar l’interès del Saló Professional de BMP.

El Saló Immobiliari Internacional Barcelona Meeting Point (BMP) celebra aquest any el seu 20 aniversari amb un Saló, que en la seva part dedicada al Públic, ens aproparà la realitat social de cada dia, amb molta activitat vinculada al creixent interès pels lloguers i per la promoció d’habitatge assequible, donat que existeix una necessitat evident d’habitatge social. Igualment, BMP tornarà a comptar amb la major oferta immobiliària del moment, les millors oportunitats -tant de compra com de lloguer-, les millors condicions de finançament del mercat, l’assessorament més professional, noves fórmules per accedir a l’habitatge, etc.

Organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, BMP 2016 celebrarà del 19 al 23 d’octubre la seva 20ª edició en un context de bones noticies pel sector immobiliari. El mercat residencial segueix consolidant la seva tendència a l’estabilització i la compravenda d’habitatges ja suma 4 mesos seguits al alça, segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE). El nombre d’hipoteques constituïdes sobre habitatges encadena 25 mesos seguits augmentant, tal com indica l’INE, i el preu dels pisos porten 9 trimestres consecutius pujant, segons el Col·legi de Registradors. Igualment, la inversió immobiliària va batre rècords a Espanya l’any passat amb operacions realitzades per un volum de 10.800 milions d’euros, tal com indica CBRE. Així doncs, Barcelona Meeting Point, com a termòmetre del sector, tornarà a exhibir el dinamisme propi de la recuperació de l’immobiliari espanyol.

El Delegat de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona y President de BMP, Jordi Cornet, fa una valoració de la situació actual del sector al nostre país i explica que “s’ha reinventat per complert i ha donat pas a un nou immobiliari més petit que abans però, al mateix temps, molt més preparat i professionalitzat, ha aprés dels errors que va cometre en el passat i compta amb noves empreses i actors immobiliaris, com és el cas de les SOCIMIS, els servicers, les empreses de consultoria…”. Cornet afegeix que “ara aspectes com l’eficiència i la sostenibilitat, els elements smart incorporats a l’immobiliari, l’aparició de nous productes, serveis i iniciatives… estan més presents que mai en un sector a on tradicionalment la innovació ha brillat per la seva absència”.

Els inversors, protagonistes del Saló Professional
Sota la direcció general de Josep Maria Pons, Barcelona Meeting Point tornarà a canalitzar la inversió estrangera cap al mercat espanyol amb la participació dels dirigents dels fons immobiliaris més importants del món, que participaran a la tercera edició del “Barcelona Funds Meeting”. L’immobiliari espanyol torna a estar de moda perquè ofereix altes rendibilitats en un entorn de tipus d’interès molt baixos i amb la borsa molt volàtil.

Després d’uns anys d’absència els fons d’inversió van tornar a Espanya a 2013 interessats en residencies i oficines, més tard en centres comercials i ara estan tenint molt d’auge els hotels i les naus industrials i logístiques. 2015 va ser un any espectacular pel que fa referència a la inversió immobiliària i, al primer trimestre de 2016 la inversió immobiliària a Espanya ha crescut un 20% respecte a l’any anterior, segons la consultora immobiliària Cushman & Wakefield. és por això que BMP 2016 comptarà novament amb un clúster dedicat als inversors.

Barcelona Meeting Point també aplegarà a compradors de tot el món dins del clúster “Shop in Barcelona. Real Estate”, que té per objecte posar en contacte a les empreses immobiliàries espanyoles amb inversors i agents de la propietat dels principals països interessats en el nostre immobiliari, principalment els països tradicionals d’Europa. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios