www.elllobregat.com

Xerrades Immobiliàries gratuïtes pel públic

jueves 06 de octubre de 2016, 07:20h
Una de les grans novetats de Barcelona Meeting Point 2016 serà la celebració d’un seguit de xerrades immobiliàries dirigides al públic en general.

Aquestes xerrades, que tindran lloc dins del Saló el dissabte 22 d’octubre al matí, estaran estructurades en quatre blocs de 30-40 minuts i tractaran temàtiques de gran interès per tots els ciutadans.

El primer bloc aportarà idees bàsiques que els ciutadans han de conèixer a l’hora de vendre o de comprar un habitatge: drets que té el client-consumidor immobiliari, costos inherents de la compra o venda d’una habitatge (comissions dels APIS, notaria, registre, impostos, etc.), i consells sobre com mostrar un pis que es vol vendre in-situ y com mostrar-lo per internet.

El segon bloc analitzarà el mercat residencial a Barcelona i a l’Àrea Metropolitana. A continuació s’informarà de tot el que cal saber sobre les hipoteques per tal d’evitar sorpreses i problemes. I per últim, es donaran pautes sobre eficiència energètica i per reformar un habitatge usat. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios