www.elllobregat.com
Begues reflexiona aquest octubre sobre la ‘Salut Social’
Ampliar

Begues reflexiona aquest octubre sobre la ‘Salut Social’

lunes 10 de octubre de 2016, 18:24h

El municipi baixllobregatí inaugura el IV Fòrum del Projecte Educatiu de Begues

El Projecte Educatiu de Begues (PEB) celebra el seu 10è aniversari amb un nou fòrum que durant el mes d’octubre reflexionarà, en aquest cas, sobre la salut social. I ja van quatre. Sota el lema ‘Salut Social: nous reptes i noves propostes des del Projecte Educatiu de Begues’, el municipi definirà les accions que s’han de dur a terme en matèria de salut social després d’un mes d’octubre amb diferents conferències i taules rodones programades per cada divendres.

La primera ha anat de la mà de la psicòloga Maria Jesús Comelles, que ha ofert la proposta inaugural ‘Educar avui: entre els desitjos i les necessitats’, a la qual ha assistit l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, i el diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet. Aquesta setmana hi ha organitzada una taula rodona amb Gonzalo Flores, Àngels Montolio i Xavi Passarrius. La conferència d’Àlvaro Solache, educador social; i la xerrada de Jordi Jubany, mestre i assessor en educació digital, completen el programa.

En concret, tractaran sobre tres eixos fonamentalment: l’esport i l’activitat física per a la millora de la salut social; la salut social a partir de l’associacionisme i l’aportació de les noves tecnologies a la salut social.

Tots amb la intenció d’aplicar noves iniciatives al municipi tal i com s’ha fet al llarg de la dècada d’història que suma ja el PEB, impulsat a l’any 2006 per l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios