www.elllobregat.com

Representació del conte "Els pirates de la platja"

Representació del conte "Els pirates de la platja"

L'espectacle infantil pretén què els nens aprenguin a conèixer i minimitzar els riscos que hi ha a la platja

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El jardí de la Biblioteca Josep Soler Vidal va acollir la representació d'"Els pirates a la platja" davant un nombrós públic infantil que es va mostrar molt participatiu
Gavà, 14 de juliol- Aquest espectacle es va presentar per primera vegada el passat 5 de juliol a El Masnou i después de representar-se ahir a Gavà recorrerà 15 de les principals localitats costaneres de la província de Barcelona fins a la seva cloenda l'11 de setembre a Montgat.

El conte Els pirates de la platja, del qual la Diputació n'ha editat 20.000 exemplars pels municipis, s'adreça als infants de 6 a 10 anys amb l'objectiu que coneguin, de manera lúdica, els riscos que hi ha a la platja i els aprenguin a minimitzar: des de com evitar la picada de meduses fins a les deshidratacions, passant per la necessitat de protegir-se del sol o conèixer l'estat de la mar pel color de les banderes. La publicació s'acompanya d'un CD que conté la versió en àudio i una cançó relacionada.

Segons la diputada de l'Àrea, Dolores Gómez, «amb aquest conte s'inicia una nova línia de treball de promoció de la salut i el civisme a la platja, un dels espais que més ha rebut l'impacte social i on s'han multiplicat tant les activitats que s'hi fan com el nombre de persones que la visiten. Per això, cal fer un ús responsable d'aquests espais i sobretot gaudir de les platges com a espais de lleure i salut. Cal fer de l'estada a la platja una experiència saludable».



¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios