www.elllobregat.com
Mossos d’Esquadra de Sant Boi detenen un veí de Vallirana com a presumpte autor d’abusos sexuals a una menor
Ampliar

Mossos d’Esquadra de Sant Boi detenen un veí de Vallirana com a presumpte autor d’abusos sexuals a una menor

viernes 21 de octubre de 2016, 13:26h

L’individu, que tenia 39 anys, es va fer passar a la xarxa per un jove de 17 anys per intercanviar fotografies de caire sexual | El detingut, segons fonts policials, va aconseguir “amb regals i enganys” que la menor l’acompanyés a casa seva per abusar d’ella

Novament la xarxa ha estat el canal emprat pel detingut per arribar a aquesta noia de 15 anys en un nou cas d’abús sexual. Agents de Mossos d’Esquadra d’Investigació de Sant Boi ha detingut a un home, de 39 anys, espanyol i veí de Vallirana, com a presumpte autor, de moment, d’un delicte d’abús sexual, però que no es descarta més imputacions.

Segons fonts policials, els fets van començar amb un perfil fals que l’home es va crear a les xarxes, a on es feia passar per un jove de 17 anys, de físic atractiu. Es va guanyar la confiança d’ella fins aconseguir quedar amb ella personalment. Tot i la sorpresa de trobar-se un home major de 17 anys, la va tornar a mentir dient que tenia 24 anys i que tenia molt bones intensions. Aleshores, l’home va aconseguir que la menor li enviés de forma gradual fotografies de caire sexual, a més d’intensificar el control sobre la menor: durant el període de vacances va arribar fins a l’apartament d’estiu dels pares de la noia per controlar els seus moviments.

Ja al setembre, l’home –amb regals i enganys- va convèncer a la noia perquè l’acompanyés a casa seva, a Vallirana, on va abusar sexualment d’ella. Finalment, davant la greu situació d’assetjament i control que l’home exercia sobre la menor, aquesta va denunciar els fets al seu pare el 12 d’octubre.

L’home va ser detingut al dia següent després d’una entrada i escorcoll al seu domicili on els investigadors van comissar nombrós material informàtic a la recerca de continguts pedòfils. Segons fonts oficials, l’home ja havia estat detingut per fets similars a Terol. A més, compta amb una ordre d’allunyament emesa pel Jutjat Penal de la ciutat. En total, amb cinc antecedents, ha passat a disposició judicial i ingressat a presó.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios