www.elllobregat.com
Territori i Sostenibilitat augmenta l’oferta ferroviària de Viladecans els caps de setmana i festius
Ampliar

Territori i Sostenibilitat augmenta l’oferta ferroviària de Viladecans els caps de setmana i festius

lunes 24 de octubre de 2016, 11:46h

La mesura, que suposa el pas de 58 nous trens, respon a la nova demanda que generarà el nou ‘outlet’ de Viladecans

A punt per l’obertura del nou ‘outlet’ de Viladecans, una de les assignatures pendents continua sent la mobilitat de la ciutat, sobretot, pel que fa la xarxa ferroviària. En aquest sentit, el Departament de Territori i Sostenibilitat incrementarà els serveis de Rodalies a Viladecans amb 58 nous trens que responen a l’augment de la demanda del nou centre comercial. Per aquest motiu, de fet, la mesura afectarà només als caps de setmana i festius i no a les freqüències dels dies laborables, tal i com demana l’Ajuntament de Viladecans.

El servei passarà dels 36 trens en direcció a Vilanova i la Geltrú (Garraf) i 39 en direcció a Barcelona que hi ha actualment a 65 i 68, respectivament. Aquesta mesura, que es posarà en marxa la primera quinzena de novembre, permetrà disposar de quatre trens cada hora i d’una oferta global de 133 freqüències. Pel que fa als dies feiners, es manté l'oferta de trens actuals, és a dir, 64 trens en direcció a Barcelona i 71 trens en direcció Vilanova.

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, s’ha reunit aquest dilluns amb l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, per comunicar-li la millora en el servei.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios