www.elllobregat.com
Cornellà enceta la quarta edició del QuintoTapa de l’AGT

Cornellà enceta la quarta edició del QuintoTapa de l’AGT

viernes 28 de octubre de 2016, 10:06h

Amb l’èxit consolidat a El Prat i L’Hospitalet, Cornellà comptarà amb 21 bars i restaurants de la ciutat que oferiran propostes amb productes del Parc Agrari entre el 27 d’octubre i el 13 de novembre

Tot i ser la ciutat més gran del Baix Llobregat i estar a tocar de la gran Barcelona, Cornellà també manté el tarannà i la idiosincràsia del territori, unes característiques, en aquest sentit, marcades pel primer sector i per la tradició agrícola. Cornellà, de fet, és part activa del Parc Agrari amb una façana agrícola que manté en paral·lel a la riba del riu. Ara tornen a apropar la joia agrícola a la ciutadania amb la quarta edició de l’emblemàtic QuintoTapa de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat.

Després de l’èxit de les tres primeres, un total de 21 restauradors de la ciutat oferiran entre el 27 d’octubre i el 13 de novembre propostes especials realitzades amb productes del Parc Agrari (3 euros amb un Quinto Moritz). A més, els participants podran oferiran, també, una proposta alternativa (2,5 euros).

L’objectiu és dinamitzar l’economia local i apropar els productes de proximitat; i que millor manera que fer-ho en un marc festiu que impliqui a tota la ciutat. Novament, la ruta dividirà a Cornellà en dues zones que permetrà, amb els segells del Tapaport, entrar en el sorteig de diferents premis segons s’hi s’ha recorregut una o les dues zones. També hi haurà un guardó a la millor fotografia a Instagram, a més del premi a la millor tapa i al millor cambrer o cambrera.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios