www.elllobregat.com
FGC redueix els tipus de tarifes i guanya competitivitat a la pròxima temporada d’esquí
Ampliar

FGC redueix els tipus de tarifes i guanya competitivitat a la pròxima temporada d’esquí

viernes 04 de noviembre de 2016, 18:18h

El Departament de Turisme i Muntanya del Grup FGC presenta la temporada d’hivern amb nombroses novetats en relació als forfets

“El nostre competidor no és Catalunya. És el sud de França”. Amb aquesta frase lapidària, el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, ha dibuixat molt bé l’estratègia del grup per aquesta nova temporada d’hivern. Després de l’èxit de la temporada d’estiu, que ha comptat amb més d’un milió de visitants, s’aproxima l’apertura de pistes d’esquís, que, al final, representa aproximadament el 90% de la facturació del grup. Per aquest motiu, és fonamental mantenir i millorar la competitivitat de les pistes.

Un objectiu que passa, en aquesta nova temporada, per la reducció dels tipus de tarifes, la millora dels preus en l’estació degana de La Molina, així com per l’aposta per l’e-commerce. Segons ha confirmat el president del grup en un acte celebrat a la Casa de la Convalescència de Barcelona, al recinte de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, FGC ha reduït pràcticament a la meitat els tipus de tarifes que existien, el que, segons comissions assessores del grup al territori, ampliava les cues a les estacions: “El nostre objectiu és el de temps zero a les cues. Arribar a l’estació i començar a esquiar”.

Menys no vol dir pitjor. Al contrari, el grup ha reestructurat els abonaments per donar als usuaris una millor oferta més ajustada a les seves necessitats amb la divisió, d’entrada, dels forfets segons l’àrea geogràfica: Cerdanya (La Molina), Ripollès (Vallter-Vall de Núria) i Pallars (Port Ainé, Esport i Tavascan). A més, tots els titulars de forfets podran gaudir de diferents descomptes en oci i serveis, simplement, presentant el carnet.

Pel que fa el pagament, totes les estacions oferiran, també, la possibilitat d’adquirir els forfets de temporada i efectuar el pagament a terminis. Amb l’abonament estarà inclòs l’accés a ‘Tot Nòrdic’ i l’accés lliure fins l’1 de novembre als trens cremallera de Montserrat i Núria.

D’altra banda, i baixant a l’estació degana del grup, La Molina, només a 150 km del Baix Llobregat i amb la possibilitat d’accedir en tren, una de les novetats ha estat la rebaixa de preu de l’abonament, que passa dels 620 euros als 570; un preu que encara podria ser més baix si s’adquireix abans del 2 de desembre (494 euros). Amb aquest abonament es podrà accedir a totes les estacions del grup; en total, uns 150 km de pistes d’esquí.

Unes pistes d’esquí, per cert, que estaran garantides després de la millora dels mecanismes per generar neu artificial que assegurarà, amb un mínim de fred, les pistes del 54% de La Molina. Una dada significativa, sobretot, després del complicat inici de temporada de l’any passat.

En paral·lel, el grup enceta la temporada amb noves millores a les seves webs. Després d’un important canvi, l’any passat, on es van presentar les planes web de cada estació amb mapes tridimensionals entre les propostes més destacades, el grup ha optimitzat aquestes pàgines per als dispositius mòbils, que també comptarà amb aplicacions redissenyades.

Tot amb l’objectiu final d’incentivar la venda online o e-commerce. El grup FGC compta amb uns sistemes de venda en línia que permeten obtenir diferents avantatges: estalvi i productes exclusius; evitar cues o accedir a promocions pels més fidels són les més destacades.

Destinacions familiars

Amb el mateix objectiu de retenir als esquiadors i els aficionats a la muntanya a les estacions del grup i que, així, no marxin al sud de França, FGC ha portat a terme, des de fa anys, diferents iniciatives per incentivar el turisme familiar.

Aquest esforç ha estat, definitivament, recompensat. L’Agència Catalana de Turisme ha entregat el segell de Destinació de Turisme Familiar a les estacions de La Molina, Port Ainé, Vallter i Vall de Núria per complir tots els requisits necessaris.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios