El Gavà no estarà a la final de la Copa Catalunya
Ampliar
El Gavà no estarà a la final de la Copa Catalunya (Foto: FCF)

El Gavà cau als penals a les semifinals de la Copa Catalunya

jueves 10 de noviembre de 2016, 10:10h

El Baix Llobregat es queda sense representació a la competició després de la derrota del conjunt gavanenc contra el Nàstic de Tarragona

El CF Gavà no estarà a la final de la Copa Catalunya després de perdre ahir front el Nàstic de Tarragona a la tanda de penals. El partit no va passar del 0 a 0 inicial i, finalment, el conjunt gavanenc va caure 1-2 a la loteria dels 11 metres. D’aquesta manera, doncs, el Baix Llobregat es queda sense representació a la competició, que queda a l’espera de la segona semifinal que enfronta el Badalona amb el Girona.

El CF Gavà sortia amb l’avantatge de jugar a casa, a l’Estadi Municipal de La Bòbila, i a punt ha estat de concretar-ho amb la primera ocasió del partit, després que Herrera enviés la pilota per sobre del travesser. En canvi, el joc iniciat ha acabat dominat per l’ordre defensiu que no pas per les ocasions. El Nàstic, que ha comptat amb molts jugadors de la Pobla de Mafumet, ha dominat progressivament la primera meitat i ha comptat amb diferents ocasions que no han acabat en gol gràcies al encert del porter local, Eric, que ha salvat pel Gavà els minuts més intensos del Nàstic.

Ja a la segona part, el Nàstic ha comptat novament amb diverses ocasiones amb Boiro com a protagonista i Rayco, que enviava una perillosa falta directa vorejant el travesser. El Gavà, en canvi, s’ha refet i ha acabat atacant l’àrea tarragonina amb insistència. L’ordre i el bon posicionament de l’equip visitant ha evitat el gol.

Fora de la competició catalana, és moment, doncs, de centrar-se a la lliga, on el Gavà és penúltim amb 13 punts, això sí, a un punt de sortir de la zona perillosa. Aquest diumenge, l’equip baixllobregatí rebrà al Lleida Esportiu a les 12 hores a La Bòbila.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)