www.elllobregat.com
Ensurt a Molins de Rei per una falsa fuita de gas
Ampliar

Ensurt a Molins de Rei per una falsa fuita de gas

miércoles 16 de noviembre de 2016, 18:54h

La forta olor inicial ha obligat a Bombers a desallotjar dos edificis del carrer Menéndez Pelayo; finalment tot ha quedat en una avaria elèctrica

Durant aproximadament tres hores es desconeixia què passava i aquesta incertesa ha derivat en un ensurt a la vila de Molins de Rei que, finalment, ha quedat en no res. Els fets han ocorregut al carrer Menéndez Pelayo quan, a les 14:27 hores, es feia l’avís a Bombers de la Generalitat després de sentir una forta olor presumiblement a gas.

Fins al carrer molinenc s’han desplaçat fins a quatre dotacions de Bombers. Per prevenció, de fet, s’han hagut de desallotjar dos edificis del carrer.

Després de fer, en canvi, les comprovacions corresponents, tant per part de Bombers com de la companyia energètica, les proves han donat negatiu en gas; el que ja ha calmat la situació. Més tard, els tècnics localitzaven la causa de l’olor en una avaria elèctrica. Els fets no han produït, ni tan sols, cap petit incendi i els veïns ja han pogut tornar als seus domicilis.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios