www.elllobregat.com
El grup metropolità de la CUP Poble Actiu s’encadena a les portes del Saló Iwater Barcelona per demanar la remunicipalització de l’aigua
Ampliar

El grup metropolità de la CUP Poble Actiu s’encadena a les portes del Saló Iwater Barcelona per demanar la remunicipalització de l’aigua

miércoles 16 de noviembre de 2016, 19:56h
Mossos d'Esquadra ha identificat a una desena de persones, entre elles, la diputada provincial Maria Rovira

La batalla per l’aigua porta molts anys donant guerra a l’àmbit metropolità. Amb la presidència d’Ada Colau a l’Àrea Metropolitana de Barcelona es va recuperar la idea de municipalitzar novament el subministrament de l’agua. De moment, però, no hi ha moviments concrets al respecte. I en aquest sentit s’emmarca la protesta del grup metropolità de la CUP Poble Actiu que, avui, ha portat la seva protesta al Saló Iwater Barcelona – Saló Internacional del cicle de l’aigua.

Dos militants s’han encadenat a les portes d’accés del saló mostrant els seus cartells reivindicatius per la remunicipalització del servei de subministrament de l’aigua als domicilis i per mostrar el seu rebuig a la intervenció d’empreses privades en aquest servei.

Diversos membres del partit han donat suport a l’acte de protesta en el marc de la campanya ‘Movem-nos, remunicipalitzem l’aigua’ que té com objectiu fer pressió al Govern tripartit de l’Àrea Metropolitana de Barcelona perquè porti a terme “passos reals i efectius cap a la recuperació del servei pels municipis metropolitans”. Els fets han acabat amb una desena de persones identificades pels Mossos d’Esquadra, entre elles la regidora de la CUP Capgirem Barcelona, Maria Rovira.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios