www.elllobregat.com
Gemma Martínez, la tercera directiva de l’Hospital de Bellvitge que cau des de l’arribada de Cristina Capdevila
Ampliar

Gemma Martínez, la tercera directiva de l’Hospital de Bellvitge que cau des de l’arribada de Cristina Capdevila

lunes 21 de noviembre de 2016, 18:36h

Sara Manjón, Montserrat Castilla i ara Gemma Martínez són els noms que no estaran al nou equip directiu del centre

En només mig any, des del mes d’abril al novembre, tres càrrecs directius de l’Hospital de Bellvitge han caigut de l’organigrama després de l’arribada de la nova gerent de l’Àrea Metropolitana Sud de l’Institut Català de la Salut, Montserrat Figuerola, i de la nova directora del segon centre més important de Catalunya, Cristina Capdevila.

Primer va ser Montserrat Castilla, que va ser cessada com a directora de Recursos Humans; després Sara Manjón, directora territorial de Recursos Humans, que, segons fonts oficial de Bellvitge, ha deixat el càrrec “per voluntat pròpia”; i ara ha estat Gemma Martínez, la tercera en sortir de l’equip directiu per passar a ser la directora d’Infermeria –càrrec que ocupava a Bellvitge des de l’any 2015- al Clínic de Barcelona.

Tots aquests canvis, segons l’Hospital de Bellvitge, es deriven del “canvi en la gerència a l’abril de 2016”. D’alguna manera, serien canvis que són conseqüència d’un nou lideratge. En canvi, segons publica Crónica Global, podrien ser motivats per diferències amb la figura de Capdevila. “Es tracta de substitucions vinculades al projecte de la Sra. Capdevila. Gent que no ha encaixat en la seva estratègia. No obstant, encara és temps perquè la directora comuniqui el rumb de manera clara”, publica el digital. En aquest sentit, tot i les nostres preguntes, Bellvitge es limita a assegurar que els canvis són fruit de la nova etapa directiva a l’hospital.

Pel que fa els nous càrrecs, Gemma Martínez ha estat substituïda per Celia Reyes com a nova directora d’Infermeria del centre; Àngel Duró agafa el relleu de Sara Manjón; mentre que continua sense relleu el lloc de Montserrat Castilla.

Mentrestant, segons ha confirmat El Llobregat, la direcció del centre continua elaborant el Pla Estratègic 2016-2020 per fixar les línies estratègiques dels pròxims anys. En paral·lel, Bellvitge continua també amb el desplegament del Pla d’Inversions. En aquest sentit, entre les últimes novetats, destaca la posada en funcionament de la nova Unitat de Reanimació d’Urgències, a la segona planta de l’edifici tecnoquirúrgic, a la vegada que avancen en el procés d’equipar set nous quiròfans de Cirurgia Major Ambulatòria.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios