www.elllobregat.com

CCOO denuncia a l’empresa ‘Valoriza Facilities’, del Grup Sacyr, per l’acomiadament de tres treballadors

miércoles 30 de noviembre de 2016, 11:11h

El sindicat considera que l’empresa ha utilitzat de forma “tramposa” la legalitat vigent

Enmig d’una convocatòria de vaga que la plantilla d’aquesta empresa de neteja va iniciar aquest dilluns a les dues terminals de l’Aeroport de Barcelona – El Prat, CCOO ha presentat una denúncia a Inspecció de Treball contra ‘Valoriza Facilities’, SAU (Grup Sacyr) per l’acomiadament de tres treballadors.

Segons el sindicat, l’empresa hauria utilitzat de forma “tramposa”, la legalitat vigent, esgrimint que els treballadors havien incomplert els serveis mínims, segons normativa estatal –però no segons la normativa catalana-. CCOO considera que es tracta d’un cas clar que torna a qüestionar el dret constitucional de vaga i han presentat, doncs, la corresponent denúncia a Treball.

Els treballadors de l’empresa tenen previstes mobilitzacions fins aquest divendres, però, també, els dies 22 i 23 de desembre, per reclamar a la direcció el compliment del Pacte de Centre i del Conveni Col·lectiu vigent, així com per l’aplicació de polítiques reorganitzatives que, segons CCOO, comporten pèrdues de drets econòmics i socials als treballadors.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios