www.elllobregat.com
Els casals de Nadal del Canal Olímpic de Catalunya, preparats per gaudir d’unes festes molt especials
Ampliar

Els casals de Nadal del Canal Olímpic de Catalunya, preparats per gaudir d’unes festes molt especials

jueves 01 de diciembre de 2016, 12:53h
Ens acostem a les festes nadalenques, les més emblemàtiques per populars i familiars de tot el calendari, i amb aquests dies de celebracions diverses també arriben les vacances escolars, que tota la canalla ja espera amb fruïció.

Per això també, un any més, es posa en marxa una nova edició dels Casals de Nadal del Canal Olímpic de Catalunya.

Ja podeu, per tant, inscriure-hi els vostres fills i filles per tal que gaudeixin d’uns dies màgics en una instal·lació única i singular que abasta 15 hectàrees de zones verdes dedicades a la pràctica de múltiples esports i zones de lleure, que complementen l’atractiu especial d’aquest canal situat a només 20 minuts de Barcelona, de 43 hectàrees de superfície de làmina d’aigua i enclavat en un entorn en què tenen lloc activitats lúdico-esportives destinades tant als abonats de la instal·lació com al públic en general, a l’esport federat tant en l’aspecte d’entrenaments com en el de la competició, i, evidentment, al més menuts del país, per la qual cosa durant l’any s’organitzen diversos casals escolars.

Durant l’estada en aquest casal de Nadal es portaran a terme activitats tant d’interior, com tallers i manualitats, i també d’exterior, com ara pitch & putt, pàdel, futbol, etc. I si el temps ho permet, activitats com la barca de rem o el caiac doble pels més grans, i pels més petits sortides amb el trenet del canal.

El Canal Olímpic de Catalunya és un recinte meravellós pertanyent a la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, en què els vostres infants podran gaudir durant aquestes dates festives dels jocs, activitats i oci conjuntament amb altres joves amb qui podran compartir amistat i experiències en els dos casals estructurats en relació a les distintes edats dels nois i noies.

Casal Infantil P3 P4 i P5
És el casal dels més petits en què es portaran a terme diferents tallers i activitats a la zona de les cabanes de fusta, i si el temps ho permet s’organitzaran sortides en el tren del canal, s’utilitzaran les bicicletes i es faran activitats a l’aire lliure.

Casal Júnior (1er de Primària i superior)
En aquest casal destinat als més grans, s’organitzaran diferents tallers i activitats a l’interior i a l’exterior, com per exemple tallers de cuina, manualitats , tir amb arc, pàdel, curses d’orientació, bicicleta , golf i altres pràctiques socials i esportives, i, si el temps ho permet, es faran activitats d’aigua pel canal, especialment amb embarcacions.

El Canal Olímpic de Catalunya ofereix la possibilitat d’accedir a l’abonament del club i gaudir d’importants descomptes en tots els seus serveis com ara la reserva de pistes de pàdel, accés al gimnàs o a la piscina d’estiu, gaudir del club de Pitch & Putt o dels avantatges en el lloguer del material terrestre i aquàtic del centre com els patins, cotxes de pedals, bicicletes, canoes, càiacs, barques de rem i diversos estris esportius i de lleure més..

Si teniu interès en informar-vos sobre les inscripcions del casal de Nadal, horaris i preus (i sobretot no quedar-vos sense plaça!), podeu accedir a la pàgina web www.canalolimpic.cat en què veureu horaris, preus i condicions, i en què podreu inscriure el vostres fills i filles directament.

També podeu contactar per correu electrònic a l’adreça [email protected], o per telèfon en el número 674 84 85 16, o anar directament al recinte situat l’Avinguda del Canal Olímpic, 2, de Castelldefels, en què us atendran i us informaran personalment. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios