www.elllobregat.com
Ofensiva comercial de Viladecans per atraure visitants de fora de la ciutat
Ampliar

Ofensiva comercial de Viladecans per atraure visitants de fora de la ciutat

viernes 02 de diciembre de 2016, 13:46h

Els agents econòmics locals i l’Ajuntament presenten una campanya conjunta comuna per afavorir el comerç de proximitat

Ni una, ni dues. Viladecans comptarà amb tres grans campanyes comercials a la vegada amb l’objectiu de promocionar el seu comerç local. Després del Viladecans Experience i de la ‘Urban Shopping’ –iniciativa comuna amb altres administracions del Baix Llobregat-, els agents econòmics de la ciutat i l’Ajuntament han presentat avui ‘Torna la il·lusió del Nadal’, també, de manera conjunta.

Una campanya que dóna la volta a l’estratègia tradicional dels ajuntaments i del comerç, que apostàvem només per intentar retenir els veïns de la ciutat i evitar la fuita, sobretot, als grans magatzems de fora. “Viladecans té l’oportunitat de canviar la seva estratègia. Fins ara, com tothom, pensàvem en com retenir els nostres ciutadans”, ha dit l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz. “Ara, canviarem la nostra estratègia perquè anem a atraure i guanyar visitants que venen a la ciutat, sigui a l’outlet o altres iniciatives. Són altres compradors que volem que participin amb nosaltres”.

D’aquesta manera, Viladecans “passa a l’ofensiva” amb aquesta campanya que es celebra del 2 de desembre al 5 de gener i que té com a protagonista els adults. “A diferència del que s’ha fet de manera tradicional i el que es farà a altres municipis, aquesta campanya està pensada pels adults. Hem encarat la campanya pensant en els pares, que també puguin gaudir de la il·lusió del Nadal”.

I la veritat és que, segons l’ampli ventall de propostes, s’ho poden passar molt bé. A més de la típica encesa de llums (475 figures i garlandes de baix consum), es celebrarà la primera cursa de Pares Noel entre els mercats municipals de la ciutat (sortida al Mercat de la Plaça Europa, el 17 de desembre, fins al de Constitució); hi haurà un fil musical permanents als eixos comercials de la ciutat amb els desitjos nadalencs de qui vulgui participar (només cal enviar un audio al WhatsApp del número 662 02 40 48); l’Ateneu de Can Batllori acollirà el Parc de Nadal i l’Emissari Reial; i, entre moltes altres, el comerç podrà participar en el nou concurs a la millor decoració d’aparadors. El concurs es posarà en marxa el dia 10 de desembre i es sotmetrà a votació popular una setmana després.

Val a dir que tota participació va recompensada amb premis i/o promocions per gastar en els més de 800 establiments que hi ha a la ciutat.

Bona retroalimentació del Viladecans Experience

Encara és molt aviat per conèixer el veritable impacte de l’altra gran campanya local de la ciutat i que, de la mateixa manera, té la voluntat de captar els visitants del nou The Style Outlets de Neinver. En tot cas, després de poc més d’un mes de la posada en marxa de la iniciativa, Carles Ruiz reconeixia una major afluència de gent, tant passejant per la ciutat com pel que fa la circulació. “Ho hem notat molt, sobretot, en el sector de la restauració”. Segons l’han traslladat alguns propietaris de la ciutat, “s’han trobat els restaurants plens i amb persones que no coneixien i que no són habituals. Estan venint de fora i ho volem aprofitar”.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios