www.elllobregat.com
Antoni Poveda recull el triple dels avals necessaris i certifica la seva continuïtat com a primer secretari del PSC del Baix Llobregat
Ampliar

Antoni Poveda recull el triple dels avals necessaris i certifica la seva continuïtat com a primer secretari del PSC del Baix Llobregat

martes 13 de diciembre de 2016, 11:00h

La seva candidatura ha estat la única en presentar-se al procés de primàries de la federació comarcal

El PSC del Baix Llobregat ratificarà al alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, novament, com a primer secretari de la federació comarcal el pròxim 20 i 21 de gener. No és cap novetat, com ja ha explicat El Llobregat amb anterioritat i com prova que la seva hagi estat la única candidatura en l’actual procés de primàries. Faltava només superar el darrer tràmit dels avals. Doncs bé, l’actual líder de la federació socialista ha aconseguit un total de 891, és a dir, el triple del mínim necessari segons els Estatuts (297).

Poveda va expressar la seva voluntat de renovar la seva responsabilitat al front del PSC del Baix Llobregat en una carta als militants, en la que va recollir el full de ruta. En aquest sentit, segons ha comunicat el PSC del territori, Poveda vol que “el PSC recuperi la seva força política, el creixement de la militància socialista a la comarca, i que la ciutadania torni a veure al PSC com el seu partit de referència, un partit que és el que més ha transformat la nostra societat i el que més benestar i igualtat per a les persones ha aconseguit”.

Les agrupacions locals escolliran aquestes setmanes els delegats a l’assemblea de la Federació del PSC del Baix Llobregat fixada, com dèiem, pel 20 i 21 de gener, d’on sortirà també l’executiva comarcal pel mandat 2016-2020.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios