www.elllobregat.com
La Fira de Barcelona tanca un nou any de rècord
Ampliar

La Fira de Barcelona tanca un nou any de rècord

viernes 16 de diciembre de 2016, 17:02h

El Consorci ingressa 165,1 milions d’euros a 2016, un 9,7% més respecte l’any passat

La Fira de Barcelona ha presentat avui els seus resultats de l’any amb unes xifres més que positives. El consorci català tancarà l’any 2016 amb uns ingressos de 165 milions d’euros, el que representa un 9,7% més del que es va ingressar l’any anterior i un 16,4% més que el que es va pressupostar. D’altra banda, si es compara amb l’any homòleg a nivell firal (el 2014) l’increment és del 8,2%.

Així ho ha presentat avui el president de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet, en el marc del consell general de la institució. Segons Bonet, aquestes dades es deuen a la recuperació econòmica, però també a la internacionalització de l’organisme: “Estem jugant a la Champions”, destacava amb aquesta metàfora futbolística.

En total, durant aquest exercici, la Fira ha celebra un total de 65 salons i congressos, entre ells, alguns de ben importants com el Mobile World Congress –que aporta el 40% de la facturació de la Fira- i Alimentàira, saló bianual que aporta un 12% dels ingressos. A més, cal mencionar el Saló Nàutic, el Caravàning, el Barcelona Bridal Fashon Week o el recent Smart City Expo World Congress. A aquests grans esdeveniments cal sumar, d’altra banda, els més de 50 actes corporatius, comercials i esportius que la Fira ha acollit.

Entre les principals novetats d’enguany destaca la coorganització de nou salons en altres països, com l’Alimentària a Mèxic, Smart City Expo a Kyoto, Pobla (Mèxic), Istanbul i Casablanca, les fires de l'Automòbil i Joieria a Doha, i HostelCuba i la Fira Aliments Cuba.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios