www.elllobregat.com
AMB reforça de manera permanent les línies L70, L72, L74 i L75 els caps de setmana, festius i mes d'agost
Ampliar

AMB reforça de manera permanent les línies L70, L72, L74 i L75 els caps de setmana, festius i mes d'agost

miércoles 04 de enero de 2017, 10:17h

Aquestes rutes beneficien la connexió de Sant Boi, però també de ciutats com Cornellà, Sant Joan Despí, L’Hospitalet i, en menor mesura, El Prat

Amb la voluntat de donar resposta a l’increment de la demanda i, d’aquesta manera, absorbir més passatgers al transport públic, Àrea Metropolitana de Barcelona ha reforçat, i de manera permanent, quatre importants línies que connecten el Baix Llobregat amb Barcelona. En concret, es tracta de les línies L70, L72, L74 i L75, totes operades per la companyia Baixbus.

AMB ha incorporat més vehicles al servei per millorar l’interval de pas als dissabtes, dies festius i feiners del mes d’agost. D’aquesta manera, es podrà reduir l’ocupació durant aquests dies i millorar la qualitat del servei.

Totes aquestes línies neixen a Sant Boi i moren o la ciutat comtal (L70 i L72) o a Cornellà (L74 i L75); pel mig, en canvi, beneficien a grans ciutats de l’àmbit metropolità com són la mateixa Cornellà, Sant Joan Despí, L’Hospitalet i, de retruc, El Prat de Llobregat, amb la parada que té a la carretera de Ca l’Alaio (a tocar de l’estació de Rodalies) o a la parada de l’Autovia de Castelldefels, a l’alçada del centre comercial Carrefour i que connecta amb nombroses línies.

D’aquesta manera, la zona sud del Baix millora la seva connexió amb zones importants com la Gran Via de L’Hospitalet i Plaça Espanya de Barcelona, així com la connexió amb la ciutat més poblada del Baix Llobregat, Cornellà, el que apropa als ciutadans de la zona la línia blava del Metro i el TramBaix.

La nova freqüència ja ha entrat en funcionament des de l’1 de gener, després que el Consell Metropolità aprovés el canvi d’horaris el passat 20 de desembre.

En aquest sentit, entre el paquet de novetats, AMB ha aprovat també millores en el servei de la línia B19, que connecta Barcelona amb Badalona. Amb tot, es vol continuar captant nous usuaris del transport públic, a la vegada que es redueix l’ús del vehicle privat i millorar, així, la qualitat de l’aire.







¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios