www.elllobregat.com
La Molina impulsa la seva competitivitat amb millors preus i tecnologies

La Molina impulsa la seva competitivitat amb millors preus i tecnologies

miércoles 04 de enero de 2017, 23:33h
Sota la premissa que el principal competidor de les estacions són els Pirineus francesos i amb l’objectiu de retenir als amants del fred a Catalunya, el grup de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha encetat una doble estratègia: rebaixar preus i modernitzar les seves estacions.

D’aquesta manera, Turisme i Muntanya aporta un valor afegit que, a la vegada, no es notarà en el preu; al contrari. Especialment a l’estació degana i metropolitana per antonomàsia: La Molina.

Millor preu
La Molina baixa, aquesta temporada, el preu en les tarifes dels principals forfets, tant en els de dia o diversos dies, com en els de temporada, també, amb l’objectiu d’adaptar-se a les noves necessitats dels visitants.

Així, la tarifa de referència de les estacions, el forfet de dia adult, passa dels 41 als 38 euros; tarifa que reorganitza tota la resta. El forfet Júnior (passa a ser dels 17 als 25 anys i no només fins als 14 anys) costa 36 euros, mentre que el forfet Infant (passa a ser de 7 a 16 anys i no fins als 11 anys) cau als 30 euros.

Pel que fa el preu de temporada, la rebaixa és de fins a 50 euros. Per tant, si la temporada passada costava 620 euros, enguany, el preu d’adult és de 570 euros. El forfet, a més, inclou l’accés a totes les estacions del grup; és a dir, a Núria, Vallter 2000, Port Ainé i Espot. En total, 150 quilòmetres esquiables en un sol forfet.

Menys tipus de tarifes
D’altra banda, La Molina ha creat el nou forfet ‘4 hores’ que substituirà al tradicional forfet de migdia per aquelles persones que només volen esquiar unes hores. A part, una de les polítiques d’aquest any ha estat reduir el sistema tarifari per oferir una proposta més simple i clara. En aquest sentit, s’han simplificat les tarifes de diversos dies: s’integren els dies consecutius i queden unificades amb el forfet de lliure elecció, que aporta més valor al client, ja que ara pot adquirir més d’un forfet i fer-lo servir quan vulgui. A més, FGC elimina les distincions entre temporada alta i baixa i deixa una única tarifa.

Premi a la fidelitat
A tot això es suma que La Molina vol premiar la fidelitat dels seus visitants amb descomptes exclusius que, en molts casos, no estaran a disposició de tot el públic, sinó només pels que comptin amb un historial de compres.

El que sí permetrà accedir a infinitat d’avantatges és la compra online després d’una forta aposta per l’e-commerce. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios