www.elllobregat.com
La perifèria metropolitana demana formar part de la Zona 1 del transport públic
Ampliar

La perifèria metropolitana demana formar part de la Zona 1 del transport públic

lunes 16 de enero de 2017, 18:07h

Tots els municipis de la segona corona tarifària signen una petició conjunta dirigida al vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, Antoni Poveda

Tal i com va quedar palès en el reportatge de El Llobregat, ‘Los pueblos reivindicant su papel metropolitano ante las grandes ciudades del sur’, la qüestió de la mobilitat era una de les reivindicacions més importants donada la desigualtat que hi ha entre les principals ciutats metropolitanes i els pobles de la perifèria. Aquesta reivindicació s’ha concretat avui amb un pacte conjunt i inèdit entre tots els municipis de la segona corona tarifària.

Quasi una vintena de municipis han reclamat entrar a formar part de la Zona 1 del transport públic metropolità amb una petició que defensa la unificació de les dues primeres franges de preu passarien a formar una única zona. D’aquesta manera, els municipis signants de la petició, que ha anat dirigida al vicepresident de Mobilitat i Transport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Antoni Poveda, veurien resolta aquesta desigualtat que fa, per exemple, que sigui més car anar de Molins de Rei a Sant Feliu que de Sant Feliu a Montgat.

La petició demana, també, una planificació i un calendari per millorar el transport públic d’aquests municipi. En aquest sentit, s’ha demanat formalment informació sobre el treball realitzat en aquesta línia, així com el grau de compliment del PAM 2015-2019.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios