www.elllobregat.com
El PSC del Baix Llobregat ja té nova executiva
Ampliar

El PSC del Baix Llobregat ja té nova executiva

lunes 23 de enero de 2017, 12:34h

L’assemblea comarcal escull oficialment a Antoni Poveda, com a Primer Secretari, davant la presència de Miquel Iceta, a qui va mostrar el seu recolzament per ser el cap de llista socialista davant les més que possibles eleccions a Catalunya

L’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha renovat aquest cap de setmana, formalment, la seva condició de Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat després de l’Assemblea de la federació comarcal. Més que la seva elecció, que ja estava més que confirmada, el que quedava pendent era conèixer la nova executiva del partit comarcal.

En aquest sentit, els delegats han aprovat per un 95% el nou Govern de la federació comarcal socialista, que renova el 62% dels seus càrrecs i baixa l’edat mitjana fins els 42 anys; a més, amb una paritat absoluta: 17 homes i 17 dones, que representaran als diferents municipis del territori.

De la mateixa manera, també es mantindrà la perfecta paritat de càrrecs al secretariat de l’executiva amb sis secretaris i sis secretàries de la següent manera: Joaquim Fernàndez, secretaria d’Organització i Finances; Miguel Comino, Adjunt a la Secretaria d’Organització i Acció Sectorial; Gina Pol a Polítiques Socials; Sònia Guerra a Polítiques d’Igualtat i LGTB; José Antonio Artímez a Pollítica Municipal; Marta Mayordomo a Economia i Treball; Mariber Pelaez a Formació; Cristina Maza a Cultura i Educació; Cristina Agustí a Gent Gran; Oscar Suñe a Medi Ambient i Sostenibilitat; José Ángel Carcelén a Idees i Programes; Olga Reyes a Participació, Transparència i Innovació; i Kiko Benítez a Ciberactivisme. D’aquestes, només dues secretaries són de nova creació: Gent Gran i Participació, Transparència i Innovació.

Per la seva part, Poveda va esmentar com a prioritat treballar en la cohesió del territori i aprimar les relacions entre el sud de la comarca i el seu nord; així com el repte de la mobilitat: “hem de garantir una millor mobilitat a la comarca, i que tots els i les ciutadanes del Baix Llobregat ha siguin del sud o del nord tinguin els mateixos serveis”.

D’altra banda, Poveda va oferir el seu suport al Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, per liderar la candidatura socialista davant les més que probables eleccions al Parlament de Catalunya al llarg d’aquest 2017.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios