www.elllobregat.com
16 tractors van sortir ahir des de Calaf per sumar-se a la ruta de les terres lleidatanes i Anoia i que avui dormiran a Molins
Ampliar
16 tractors van sortir ahir des de Calaf per sumar-se a la ruta de les terres lleidatanes i Anoia i que avui dormiran a Molins (Foto: Unió de Pagesos)

La Marxa Pagesa arriba al Baix Llobregat

viernes 27 de enero de 2017, 16:02h

Molins de Rei serà una de les tres ciutats on acabarà avui la marxa per arribar demà a Barcelona

La Marxa Pagesa cremarà avui la seva segona jornada fins arribar a Molins de Rei, Badalona i Santa Perpètua de Mogoda, ciutats des d’on es marxarà, demà dissabte, fins a Barcelona. Així, doncs, el Baix Llobregat serà una de les comarques escollides –com no podia ser d’altra manera- per fer nit en aquesta marxa reivindicativa que es va iniciar ahir.

De fet, Unió de Pagesos té previst celebrar una assemblea a partir de les 17 hores i un sopar a la vila baixllobregatina de Molins, després de passar prèviament per Martorell (Can Oliveras).

Sota el lema ‘Lluita amb Unió de Pagesos per la dignitat de la pagesia’, el sindicat reivindica la dignitat del camp català i el reconeixement de l’activitat agrària, a la vegada que, segons recull Unió de Pagesos, es vol renovar el contracte de la societat amb el camp en la conjuntura de canvi social i polític que viu Catalunya.

Segons dades del sindicat, un total de 198 tractors estan participant en les diferents rutes tot i el temps i les nevades produïdes a gran part del territori. Tots confluiran, finalment, a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona, aquest dissabte 28, a les 11 hores, on es celebrarà un acte final.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios