www.elllobregat.com

Èxit de participació en els primers Guardons de l’Esport

miércoles 01 de febrero de 2017, 22:53h
La Fundació Privada Catalana per a l’Esport ha fet públics els projectes premiats en la primera edició dels Guardons de l’Esport 2016, organitzats i convocats per aquesta entitat per reconèixer les persones, entitats i projectes de Catalunya que, tant a través de la seva acció directa com a la seva influència o suport, treballen per transformar positivament la realitat social en el seu entorn més immediat mitjançant l’esport i/o l’activitat física.
El Comitè d’Avaluació dels Guardons de l’Esport 2016 ha distingit el vessant social dels clubs, les entitats i les persones que formen part de la gran xarxa esportiva de Catalunya i que lluiten per millorar, a través de l’esport, la qualitat de vida de les persones. L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc d’aquí a unes setmanes amb una àmplia presència del teixit esportiu català.

Sis categories
Dividits en sis categories de premis, podien presentar-hi candidatura totes aquelles persones majors de 18 anys i entitats que hagin fet realitat projectes o iniciatives amb un elevat impacte a la societat catalana a través de la promoció de l’activitat física i/o l’esport. La Fundació Catalana per a l’Esport valora molt positivament l’alta participació en aquesta primera edició, amb 140 candidatures, així com el gran nivell dels diferents projectes presentats. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios