www.elllobregat.com
Els valors de l’esport, al Festival de la Infància
Ampliar

Els valors de l’esport, al Festival de la Infància

miércoles 01 de febrero de 2017, 22:54h
Més de 8.000 nois i noies van gaudir de l’esport i els seus valors en els espais que la Secretaria General de l’Esport (SGE) va compartir amb el Club Super3 i la Federació Catalana de Futbol durant la 53a edició del Festival de la Infància, que va tenir lloc al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona durant les festes nadalenques.

La SGE va doblar enguany l’espai per a activitats amb la finalitat d’acostar una pràctica esportiva variada a la mainada i potenciar-ne el rol formatiu.

Esport i diversió
D’una banda, el Club Super 3 i la SGE van organitzar plegats la gimcana “Som un equip amb ritme”, en la qual els participants van posar a prova, d’una manera divertida, la seva destresa i habilitats mitjançant diverses proves i exercicis de ball amb l’ús de diferents pilotes.

D’altra banda, la SGE, en una de les novetats del certamen, va promoure, amb el suport de la Federació Catalana de Futbol, el programa +KESPORT!, projecte pioner per educar a través del futbol als nens i nenes de 6 i 12 anys en habilitats per a la vida i formar millors persones.

Àmplia oferta esportiva
Els més petits van completar un circuit amb 2 espais d’activitats i van experimentar les mateixes sensacions que els 5.000 jugadors beneficiaris del programa a tot Catalunya.

El Trofeu Molinet de bàsquet, organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet, i la promoció de diverses modalitats esportives a càrrec d’una desena de Federacions Catalanes i de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes van ser altres elements destacats dins l’àmplia oferta esportiva del Festival. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios