www.elllobregat.com

Presó sense fiança després de robar amb violència i intimidació a vuit dones a Esplugues

martes 07 de febrero de 2017, 17:21h

L’home, de 35 anys i nacionalitat espanyola, és veí de Sant Andreu de la Barca i atacava fonamentalment a dones que recollien el seu vehicle a pàrquings a l’aire lliure o a llocs apartats de la via pública

Mossos d’Esquadra ha detingut al presumpte autor de vuit robatoris amb violència i intimidació produïts a Esplugues de Llobregat. Després de passar a disposició judicial, la Jutgessa titular del número 1 de la localitat ha decretat l’ingrés a presó sense fiança.

D’aquesta manera acaba una investigació que va començar el 31 de desembre després d’un robatori a una dona, com dèiem, amb violència i intimidació. En el seu cas, els fets es van produir quan anava a recollir el seu vehicle en un pàrquing a l’aire lliure del municipi. L’autor, segons fonts policials, la va amenaçar amb clavar-li un objecte punxant i després de forcejar amb la víctima li va treure la bossa que duia i va fugir.

Des d’aquell moment, Mossos va rebre set denúncies semblants en només quatre setmanes, fins que es va aconseguir identificar i detenir el presumpte autor. De 35 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Andreu de la Barca, feia servir el mateix ‘modus operandi’: amenaçar amb una arma blanca o amb un vidre per robar a les víctimes els efectes personals com els mòbils o els diners. A més, els espais també eren sempre semblants -pàrquings a l’aire lliure o en altres ocasions a zones apartades de les vies públiques, poc transitades- així com el moment del dia: o a primera hora del matí o a última hora de la tarda.

Segons fonts policials, el detingut –que ja comptava amb quatre antecedents- s’enfronta a vuit robatoris amb violència i dos delictes de lesions.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios