www.elllobregat.com
Castelldefels tindrà un tercer centre sanitari a partir de 2018
Ampliar

Castelldefels tindrà un tercer centre sanitari a partir de 2018

jueves 09 de febrero de 2017, 09:44h

L’Ajuntament i CatSalut tanquen un acord per instal·lar un nou equipament al barri de La Muntanyeta, a falta de definir el seu pla funcional, que sortirà d’un procés participatiu de la ciutadania

Castelldefels ampliarà durant el pròxim any la seva xarxa d’equipaments de salut a la ciutat. Així ha quedat confirmat després de l’acord tancat entre l’Ajuntament de la ciutat i el CatSalut i que es concretarà amb un tercer centre sanitari al municipi, ubicat al barri de La Muntanyeta.

L’alcaldessa de Castelldefels, Candela López; el regidor de Sanitat, Àlex Company; el gerent de l’àmbit metropolità de la Regió Sanitària de Barcelona, Joan Puigdollers; i el director del Sector Delta-Litoral, Baix Llobregat Fontsanta i Barcelonès-Sud L’Hospitalet, Daniel Fernández, han estat els encarregats de segellar l’acord, que queda ara pendent del procés participatiu que encetarà la ciutat per definir el pla funcional del centre.

El que sí se sap ja és la seva superfície total, que s’ha definit en 2.357 metres quadrats, situats a la confluència de l’avinguda Lluís Companys amb el carrer Doctor Trueta. En paral·lel als nous serveis que la ciutadania concreti, sí que serà segur la instal·lació del Centre de Salut Mental per a Adults, el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil, el Centre de Dia per a Adults i el servei de rehabilitació, que actualment s’ofereix al Centre d’Assistència Primària el Castell; uns serveis que compten, segons fonts municipals, amb un ampli consens.

La previsió del projecte és que estigui acabat durant l’any 2018.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios