www.elllobregat.com
El PSC de Sant Boi escull a José Àngel Carcelén com a primer secretari de l'Executiva local
Ampliar

El PSC de Sant Boi escull a José Àngel Carcelén com a primer secretari de l'Executiva local

jueves 09 de febrero de 2017, 19:32h
L'actual tinent d'alcalde ha comptat amb el suport unànime de l'agrupació socialista de la ciutat
És, sens dubte, un dels pilars fonamentals del PSC de Sant Boi tant en l'àmbit de govern local com de partit. I en aquest sentit, ho continuarà sent. L'agrupació socialista de la ciutat ha escollit a José Àngel Carcelén, per unanimitat, com a primer secretari de l'Executiva local. Així ho ha confirmat l'Assemblea del partit celebrada aquest dimecres i d'on ha sortit la nova Comissió.

Segons el partit, la nova executiva prima els valors de la "proximitat, la defensa dels drets de les persones, la lluita contra el canvi climàtic i la participació ciutadana". Amb l'objectiu de "liderar els canvis a la ciutat i crear un projecte esperançador i que il·lusioni a la ciutadania", el partit confia el lideratge a Carcelén, que en aquest mandat ha guanyat pes polític, també, al Baix Llobregat.

I és que va ser escollit portaveu del grup comarcal socialista al Consell Comarcal del Baix Llobregat, càrrec que comparteix -a escala supramunicipal- amb la seva condició de conseller metropolità en representació de Sant Boi.

Nascut a Casas de Juan Núñez, Albacete, a 1962, Carcelén està vinculat a l'Ajuntament des de 1996, quan s'incorpora com a assessor d'alcaldia. L'any 2007 es presenta a les eleccions locals i ocuparia directament l'àrea de Governança i Ciutadania com a primer tinent d'alcalde; càrrec que manté en l'actualitat, com a responsable de l'àrea d'actuació política de Territori i Desenvolupament Econòmic.

Pel que fa el partit, està vinculat a les Joventuts Socialistes des de l'any 1982. No seria, en canvi, fins a l'any 1998 quan va ostentar el primer càrrec important dins del PSC de Sant Boi, en aquest cas, com a secretari d'organització. Des d'aleshores, Carcelén ha anat guanyant pes en l'àmbit local, comarcal i català. Conseller nacional des del 2003, Carcelén va liderar la Comissió Executiva de la Federació del Baix Llobregat entre 2004 i 2008, any en el qual va ser nomenat com a secretari de Noves Polítiques Socials i Territorials. Actualment, Carcelén és secretari comarcal d'Idees i Programes.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(1)

+
1 comentarios