www.elllobregat.com
El Mobile World Congress comptarà, per primera vegada, amb més d’un centenar d’empreses catalanes
Ampliar

El Mobile World Congress comptarà, per primera vegada, amb més d’un centenar d’empreses catalanes

miércoles 15 de febrero de 2017, 16:59h

El congrés, que preveu superar les 101.000 persones de l’any passat, té un impacte econòmic de 460 milions d’euros

Un dels grans reptes de Barcelona i la seva àrea metropolitana en relació amb el Mobile World Congress ha estat saber aprofitar la seva celebració perquè la ciutat comtal esdevingui un gran pol d’innovació. Poc a poc, la ‘Gran Barcelona’ i amb ella Catalunya ho estan aconseguint. La fundació Mobile World Capital ha presentat el seu programa d’activitats que ha destacat per la presència a la fira, per primera vegada, de més de cent empreses catalanes; en concret, 105 companyies.

Aquesta dada representa 17 empreses més que participaran durant els cinc dies de congrés, a més de fixar un nou rècord: “El 2006 només hi va haver 16 empreses catalanes”, ha dit el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. “Aquest any n’hi haurà 105”.

L’evolució és exponencial i no només per les grans empreses, sinó que, gràcies al ‘4 Years From Noy (4Y4N)’, el Mobile és també un punt de trobada internacional de referència pels emprenedors. En total, participaran uns 20.000 visitants en aquesta fira paral·lela al mòbil que ja arriba a la seva quarta edició.

D’altra banda, i per primera vegada, el Mobile esdevindrà una fira molt més transversal que mai amb una aposta clara pels joves, amb el Youth Mobile Festival, que comptarà amb 16.000 estudiants d’entre 10 i 16 anys de tota Catalunya; i per la dona, amb el programa Women4TEch.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios