www.elllobregat.com
Sis mossos d’esquadra resulten ferits per l’atac d’un grup de veïns de La Florida, a L’Hospitalet
Ampliar

Sis mossos d’esquadra resulten ferits per l’atac d’un grup de veïns de La Florida, a L’Hospitalet

viernes 17 de febrero de 2017, 12:42h

Els agents de la policia catalana havien acudit a la zona per evitar que quatre persones bolquessin un cotxe amb un home dins

Sis mossos d’esquadra han resultat aquesta matinada ferits al barri de La Florida, a L’Hospitalet, després de ser víctimes d’un sobtat atac d’un ampli grup de veïns. Els fets han ocorregut al voltant de les 04:45 hores de la matinada, quan diversos veïns truquen a la policia catalana per avisar que hi ha quatre persones que estan intentant bolcar un vehicle amb un home dins.

En arribar, les tres unitats es troben, efectivament, amb un grup de joves en actitud agressiva i que es neguen a ser identificats. Mentre que la persona que estava al vehicle ha aconseguit fugir, de sobte, un ampli grup de persones han baixat, al carrer Illes Canàries, a donar suport als quatre joves i a atacar als agents de Mossos d’Esquadra.

En total, sis agents han resultat ferits, com dèiem, per diverses contusions. De fet, dos d’ells han necessitat punts de sutura després de ser colpejats per objectes contundents. Es descarta, segons fonts policials, l’ús d’arma blanca i de foc.

L’allau de persones ha estat tan important que s’han requerit unitats de la policia catalana de Cornellà, El Prat, així com del suport de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet. Finalment, el lamentable episodi ha acabat amb dues persones detingudes inicialment, però no es descarten noves detencions.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios