www.elllobregat.com
Josep Maria Romero Velarde, nou secretari general de CCOO Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf
Ampliar

Josep Maria Romero Velarde, nou secretari general de CCOO Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf

lunes 13 de marzo de 2017, 09:58h
Romero, veí de Sant Joan Despí, substitueix a Toni Mora en el lideratge del sindicat a les quatre comarques

Comissions Obreres ha celebrat el segon congrés de la seva federació intercomarcal del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf, d’on ha sortit el canvi de lideratge sindical. Josep Maria Romero Velarde, actual secretari d’organització i recursos de CCOO de Catalunya, és ja el nou secretari general de CCOO al Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf després de ser escollit amb el 89% dels suports. La seva era la única candidatura.

Romero, de 43 anys i veí de Sant Joan Despí, és diplomat en graduat social i estudis en psicologia social i tècnic d’orientació i inserció laboral. Pel que fa la seva trajectòria al sindicat, ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat, entre ells, la secretaria de formació sindical i cultura des del 2008 fins al 2012 i la secretaria d’organització i recursos des d’aleshores fins aquest any sota el lideratge de Joan Carles Gallego.

Durant el seu primer discurs com a secretari general de les quatre comarques, Romero ha posat en valor el treball com a element determinant en la articulació social i política, així com la voluntat de continuar construint espais de treball col·lectiu amb plataformes i entitats reivindicant drets de ciutadania social.

Romero substituirà, doncs, al fins ara líder sindical de CCOO al territori, Toni Mora, que ha ostentat el càrrec des de l’any 2008. D’altra banda, el congrés ha servit per aprovar la nova comissió executiva, així com els diferents òrgans de govern.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios