www.elllobregat.com
Un nou bus connectarà Sant Andreu de la Barca amb el municipi veí de Castellbisbal

Un nou bus connectarà Sant Andreu de la Barca amb el municipi veí de Castellbisbal

jueves 16 de marzo de 2017, 12:36h
La nova línia millorarà la mobilitat intermodal en el transport públic i superarà la històrica barrera que el riu Llobregat representa entre els dos municipis

Sant Andreu de la Barca comptarà, a partir d’aquest mes de maig, amb una nova línia d’autobús que connectarà la ciutat amb el municipi veí de Castellbisbal. Tot i la proximitat, el riu Llobregat ha representat una barrera històrica pel que fa la connexió en transport públic, frontera més estreta ara amb el nou acord.

La Generalitat de Catalunya ja ha donat la seva aprovació a la posada en marxa del nou servei i que comptarà amb un pressupost anual de més de 60.000 euros, que es finançaran a parts iguals per les tres administracions.

La línia, que està pendent de definir el recorregut final i la ubicació de les parades, facilitarà en qualsevol cas la mobilitat intermodal de la zona amb una major connexió a les actuals estacions de FGC o de Renfe que, entre altres destinacions, apropa equipaments de rellevància com la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). “La posada en marxa de la nova línia permetrà acostar serveis als ciutadans dels dos municipis”, ha dit l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca.

Per la seva part, l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, considera que el seu municipi surt especialment beneficiat: “la nova línia suposarà augmentar la freqüència de pas del transport públic entre el nucli urbà de Castellbisbal i l’estació de Renfe”.

Entre altres zones que estaran millor connectades destaquen els polígons industrials d’ambdós municipis, però, també, els de Sant Vicenç dels Horts o d’altres viles de la zona Llobregat per on creuen les línies ferroviàries.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios