www.elllobregat.com
El Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita la campanya del ‘Supermes’ per posicionar el territori com a destinació turística
Ampliar

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita la campanya del ‘Supermes’ per posicionar el territori com a destinació turística

lunes 27 de marzo de 2017, 18:33h

La campanya està especialment dirigida al turisme familiar, que comptarà amb promocions i descomptes de tot tipus durant tot el mes d’abril

El mes d’abril no serà un mes qualsevol al Baix Llobregat. Serà el ‘Supermes’. Aquesta és el nom de la campanya del Consorci de Turisme del Baix Llobregat que, per segon any consecutiu, apropa la riquesa turística del territori amb infinitats de descomptes i promocions dirigits, fonamentalment, a les famílies.

L’objectiu de la iniciativa no és un altre que posicionar la comarca com a destinació turística tant pels turistes que repeteixen a Barcelona i que, per tant, volen veure molt més que no pas la Sagrada Família i el Camp Nou; com, també, pels més de quatre milions de persones que viuen en l’entorn metropolità i que, sovint, desconeixent el valor del territori: “El Baix Llobregat és la comarca desconeguda”, ha sentenciat el president del Consell Comarcal, Josep Perpinyà, durant l’acte de presentació celebrat a la Colònia Güell, recinte on està ubicada una de les joies patrimonials de la comarca, la Cripta de Gaudí. “Aquesta campanya serà un èxit perquè darrera hi ha valor, hi ha realitats, hi ha contingut. És veritat que som un complement de la marca Barcelona, però tenim identitat pròpia”.

I és que, efectivament, la diversitat que aporta el territori permet gaudir en família sense haver de marxar gaire lluny; en concret, a un “salt de Barcelona”, lema de la campanya ‘Barcelona és molt més’ de la Diputació. “Estem en un punt d’inflexió. La marca Barcelona, que es va crear amb els Jocs Olímpics, està saturada en aquests moments”, ha reconegut el diputat adjunt de Turisme de la Diputació, Pere Regull. “Barcelona necessita esponjar-se”, ha dit Regull per posar en valor les oportunitats “enormes” que això representa pel territori. Ara bé, Regull ha defensat oferir un turisme de qualitat –si cal amb inversions- perquè aquest tingui una retroalimentació positiva en els ciutadans de la comarca: “Si donem qualitat, ens deixaran qualitat. Si oferim sol i sangria, com als anys seixanta; algun dia plourà”.

Per la seva part, el director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono, ha destacat el paper del municipalisme per posar en valor la qualitat turística del territori, així com el treball conjunt de les diferents administracions des de sota fins a la Generalitat de Catalunya: “Els visitants no coneixen on comencen i on acaben les administracions. Hem de superar les competències”, ha dit per afavorir aquest treball en comunió i en benefici de tots.

En aquest sentit, a la campanya ‘Supermes’, que compta amb totes les promocions al seu web www.elsupermes.cat, podem trobar des de descomptes als millors restaurants i allotjaments del territori fins a curioses activitats exclusives per aquest mes d’abril: sortides nocturnes pels Espais Naturals del Delta, rutes a cavall per Collserola, activitats de geocaching al riu Llobregat, visites teatralitzades o tallers de paddlesurf o caiac, entre moltes altres. La llista és igual d’àmplia que les possibilitats que ofereix l’heterogeni territori.

A més, entre les novetats d’enguany, les famílies que participin podran optar a ser la superfamília del Baix Llobregat i que seran els ambaixadors de la comarca. Només caldrà entrar al web, presentar la nominació amb una fotografia en família d’una activitat feta i, només amb això, es pot guanyar tot un any ple de visites i activitats d’oci i turisme per tot el Baix Llobregat.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita la campanya del ‘Supermes’ per posicionar el territori com a destinació turística
Ampliar
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
1 comentarios