www.elllobregat.com
Treure diners sense sortir de l’estació

Treure diners sense sortir de l’estació

Les estacions d’FGC són molt més que nexes de transport. Prova d’això, entre altres qüestions, és la creixent oferta comercial que hi ha instal·lada a aquests espais. Pot anar bé, doncs, poder treure diners, sense la necessitat de sortir de la xarxa ni interrompre el nostre trajecte per anar al banc.

A partir d’ara, ja no caldrà. Ferrocarrils ha instal·lat recentment un total de deu caixers automàtics a diferents estacions de les línies metropolitanes; en concret, a Plaça Espanya, Europa Fira, Hospitalet Av. Carrilet, de la línia Llobregat-Anoia, i Plaça Catalunya, Muntaner, Gràcia i Rubí, a la de Barcelona-Vallès. Igual que si estiguéssim en un caixer automàtic qualsevol, els nous aparells permetran als usuaris treure efectiu, revisar els seus comptes o dur a terme altres operacions bancàries: “Hem de conèixer i aprofitar els canvis que la tecnologia permet aplicar en el servei ferroviari perquè els nostre usuaris estiguin més satisfets i tinguin una millor experiència en el viatge”, ha dit el president d’FGC, Enric Ticó.

Per fer-ho, FGC comptarà amb la multinacional Cardtronics, considerada l’operadora de caixers automàtics més gran del món.
La iniciativa s’emmarca dins la constant dinamització de l’activitat comercial d’FGC -recentment s’ha estrenat el web ‘impuls.fgc.cat’, buscant noves ofertes comercials que aportin valor afegit als usuaris del tren, com ara serveis de restauració, botigues de regals o productes ecològics, serveis de missatgeria, etc. Aquest valor afegit potencia i millora l’atractiu de la xarxa de Ferrocarrils, amb un previsible creixement del nombre d’usuaris. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios