www.elllobregat.com
El Llobregat edita dos anys de ‘Converses’ polítiques
Ampliar

El Llobregat edita dos anys de ‘Converses’ polítiques

'Converses: Entrevistes polítiques de El Llobregat (2015-2017)'. Ja a la venta a través d'Amazon

jueves 06 de abril de 2017, 17:42h
La revista comarcal publica el seu primer llibre amb un recull d’entrevistes polítiques, entre elles, les protagonitzades a la secció ‘Què va ser de...’

Carles Puigdemont, Oriol Junqueras, Joan Saura, José Montilla, Joan tardà, Celestino Corbacho, Miguel Ángel Escobar, Pere Macias, Josep Pérez Moya, José Zaragoza, Manuel Reyes, Antònia Castellana, África Lorente, Amador Rosas, Frederic Prieto, Xavier Sitjà, Juan Ignacio Pujana, Antoni Pérez, entre molts altres. Figures polítiques d’abans i d’ara que, més enllà del partit que representen, tenen una cosa ean comú: han estat entrevistades per El Llobregat en els darrers dos anys.

Els temps passa amb la mateixa celeritat que, cada mes, s’esgota el termini corresponent al número de la publicació. I hem volgut, aprofitant la Diada de Sant Jordi, fer una pausa per revisar la feina feta en els darrers dos anys: i és molta. En total, una trentena de polítics han passat per les mans del director de El Llobregat, Imanol Crespo, i del periodista Pere Ríos. Un per parlar de temes, en el seu moment, de l’actualitat política i l’altre com a autor i ploma de la secció ‘Què va ser de...’, una secció que ens fa molta il·lusió portar endavant i que ens ha permès recuperar personalitats molt importants pel territori en el moment de la creació de les nostres ciutats.

De la mateixa manera, amb les entrevistes d’actualitat hem pogut apropar qüestions d’àmbit autonòmic o nacional a la realitat comarcal en moments clau com, per exemple, a les prèvies de les eleccions. Tota aquesta feina diària ens dóna la capacitat, avui, d’editar ‘Converses: entrevistes polítiques de El Llobregat (2015-2017)’, el primer llibre propi de la publicació. Recull les entrevistes polítiques de El Llobregat des de l’abril de 2015 fins a l’abril de 2017, inclòs aquest mes amb les entrevistes a Núria Marín i Josep Maria Rañé. Amb més de 200 pàgines de converses, realitzades a tot tipus d’escenaris -Parlament de Catalunya, Ajuntaments, altres despatxos institucionals, així com cafeteries de dins i fora del territori-, El Llobregat posa a la disposició dels nostres lectors un llibre estrictament online i, per tant, adaptat per a la seva lectura a llibres electrònics (e-books), tauletes i terminals mòbils.

Sota aquest format reposat, com la nostra publicació mensual, que té com a eix vertebrador el reportatge i, precisament, l’entrevista en profunditat, volem posar en valor aquest format de periodisme de taula d’estovalles, de cuina lenta i de kilòmetre 0, que ens permet sortir de la redacció per conversar i explicar històries. És, en definitiva, el que ens agrada.

No volem acabar sense agrair la confiança oferta en la nostra publicació per part dels protagonistes de les entrevistes i que ha fet créixer, també, El Llobregat. I amb la revista, el nostre territori que ens estimem: el Baix Llobregat i L’Hospitalet. III

'Converses: Entrevistes polítiques de El Llobregat (2015-2017)'. Ja a la venta a través d'Amazon

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios