www.elllobregat.com
Mor l'ex regidor socialista de Gavà, Germán Agustí

Mor l'ex regidor socialista de Gavà, Germán Agustí

martes 11 de abril de 2017, 12:41h
La capella ardent s’instal·larà en la Sala de Plens del Ajuntament, demà dimecres, a las 10 del matí
Setmana per oblidar de la comunitat socialista baixllobregatina. Encara colpits per la mort de Carme Chacón, avui hem sabut de la mort de l'ex regidor gavanenc del PSC (2011-2015) Germán Agustí. Per recordar la seva memòria, la Sala de Plens del Ajuntament de Gavà acollirà la capella ardent del membre del partit, demà dimecres, a partir de las 10 hores fins les 15.15. A les 16 s’oficiarà el funeral a la parròquia de Sant Pere.

Agustí va rebre, de fet, el títol de Fill Adoptiu de Gavà a l'any 2009, per la feina perseverant i entusiasta al costat dels més desafavorits. Va ser el Fundador de la Associació Pro Ajuda a les Minories Marginades (APAMM) i va contribuir a la cohesió social del barri de ca n’Espinós, on va haver-hi una explosió de gas en un edifici, provocant la mort de sis persones. A més d'ocupar-se de la reordenació del barri, durant la seva època com a regidor de l’ajuntament va treballar per a la integració social, l’alfabetització d’infants i adults o per combatre problemes socials al barri.

Germán Agustí va néixer el 1945 a la localitat valenciana d’Olocau, però va traslladar-se a Gavà de nen amb la seva família, on va cursar els seus estudis. En aquesta ciutat a fet una tasca incasable vers els col·lectius més desfavorits, que va compaginar amb la seva feina a l’ajuntament, on va treballar com a delineant durant 36 anys.

Després de la seva jubilació va tornar al Consistori com a regidor pel PSC durant el mandat 2011-2015. A més, va ser professor de dibuix de l’escola Immaculada Concepció de la ciutat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios