www.elllobregat.com
Parc Natural del Garraf
Ampliar
Parc Natural del Garraf

La Xarxa dels Parcs Naturals acull la nova temporada de Poesia als parcs

miércoles 12 de abril de 2017, 12:52h
El Parc del Garraf, a la localitat de Begues, celebrarà un recital de poesia contemporània a càrrec de Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, acompanyada de la cantautora Montse Castellà
Comença la nova temporada de Poesia als parcs, de la Xarxa dels Parcs Naturals. Enguany, Begues, situat al Parc del Garraf, acollirà el 8 d’octubre a les 12 hores, a Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, acompanyada de la cantautora Montse Castellà. Faran un recorregut poèticomusical de textos i lectures de diversos autors de poesia catalana contemporània. a

Al Parc de Sant Llorenç de Munt i l’Obac també gaudirà de poesia acompanyada de música. Cantautors com Roger Mas, recitarà i cantarà les poesies publicades en el seu darrer llibre ‘El dolor de la bellesa’.

Aquest iniciativa, de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de les Lletres Catalanes, comença el 22 d’abril fins el 5 de novembre. Es realitzen 12 recitats en diferents indrets d’espais naturals protegits. Els espais escollits son nou indrets de Catalunya i dos de l’illa de Sardenya.

Entre aquests espais es troben, el Parc del Foix, el Parc Natural del Montsant, el Parc Natural de l’Alt Pirineu, el Parc de Porto Conte, el Parc de la Serralada de Marina, entre d’altres.

També, el Parc Natural de la Serra de Collserola oferirà, el 16 de juny, una nit literària, acompanyada d’observació d’estels, constel·lacions i altres cossos celestes. L’acte se celebrarà a Can Coll, una masia amb més de 500 anys d’història. Amb una proposta que combina la lectura de fragments literaris amb acompanyament musical.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios