www.elllobregat.com
Viladecans The Style Outlets inaugura el seu primer espai cultural
Ampliar

Viladecans The Style Outlets inaugura el seu primer espai cultural

lunes 24 de abril de 2017, 12:31h
Marta Arañó, de Sant Esteve Sesrovires, és l’autora de la primera exposició del centre comercial amb una mostra de quadres realitzats amb vi i cava
El punt d’informació del Viladecans The Style Outlets no només servirà com a espai de referència pels clients i pels turistes del nou centre comercial, sinó que, des d’aquest cap de setmana, comptarà amb una sala cultural permanent. Marta Arañó, veïna de Sant Esteve Sesrovires, ha estat la primera autora en estrenar el nou espai cultural amb la seva exposició ‘Vimart... Vi, Mar i Art’, una col·lecció de quasi una trentena de quadres realitzats amb vi i cava.

Lluny de la vivesa lilosa del vi, l’oxidació de la beguda dóna un to terrós igual d’esplèndid. Amb el vi i el mar com a temàtica, l’exposició és una excel·lent i curiosa proposta artística. “La merlot i la picapoll són els meus tipus de raïm preferit”, ens explica Arañó, que reconeix que també ha pintat amb vermut.

L’acte va comptar amb la presència de Mireia Montfort, consellera de Turisme del Consorci del Baix Llobregat i de Joan Mas, gerent del Viladecans The Style Outlets, que assegura que serà un espai cultural permanent. Pel que fa l’evolució del centre comercial, en paraules a El Llobregat, Mas considera que han respost a les estimacions que tenien fetes en aquesta primera meitat del centre comercial, que compta ja amb el 90% de la primera fase oberta. Caldrà, en tot cas, consolidar aquest primer període abans de començar amb la segona fase, que podria arribar entre els pròxims tres o cinc anys.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios